Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak is olyan nehéz először meztelenül mutatkozni a lany előtt, mint a nőknek?
Figyelt kérdés
Tartotok attól milyen reakciót vált ki a lánynál a testetek?2016. aug. 18. 13:51
2/9 anonim válasza:
En szívesen mutatkozom nők elott meztelenul
Egyre szoktam figyelni: nem illik ernyedt farokkal egy no elé állni mert az sértő feléjük
Úgyhogy az alsot csak akkor szoktam levenni ha mar legalább félig all
3/9 anonim válasza:
A pasiknál általában ez nincs így, tapasztalatból írom.
4/9 anonim válasza:
Nőként írom, a pasik egyáltalán nem szégyenlősek.
Mondjuk az ernyedt pénisz..hát állva jobb látni, de állhat egész nap:-)
Szóval nekem ez sem gond, mi szoktunk otthon így mászkálni.
5/9 anonim válasza:
Nem. Sosem csináltam abból ügyet, hogy mit lát. Nem vagyok egy adonisz, de előbb utóbb ki kell úgyis derülnie mindennek, tehát ha valami problémája lenne a csajnak, akkor jobb ha minél hamarabb kiderül, hogy ne kelljen felesleges köröket futni.
6/9 anonim válasza:
Szeretek meztelenül lenni szextől függetlenül is. A számomra vonzó högy társaságában pedig méginkább. Szeretem, ha a hölgy is szeret hamar megválni a ruháitól.
7/9 anonim válasza:
Nekem párom ( 3 és fél éve lassan) egy-éjszakásból alakult ki, meg barátság-féléből
Egy szállodában történt meg, simán levágta magát a franciaágyon, szex után meg méginkább elterült hason, és mutogatta a szőrös p*csáját :D
Nem volt az, csak kicsit. De nem igazán látszott rajta..pláne mikor ment az eksön :D
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz. Amúgy is sokat vagyok meztelen, párom előtt sem fogok szégyenkezni!
9/9 anonim válasza:
Nekem nehéz. Alapvetően nincs problémám a testemmel, inkább az introvertáltságommal tudnám magyarázni a zavaromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!