Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa, hogy a nőknek sokkal több és változatosabb szexuális segédeszközöket gyártanak, mint a férfiaknak?
Hát a fene tudja... nekem pont a műpunci bizarr. Olyankor a férfiak elképzelik, hogy egy puncit dugnak? ááá.
A vibrátoromról sose szoktam azt képzelni, hogy bármilyen féri testrész lenne, csak a rezgése érdekel :D
Nőknek szerintem egyrészt talán valamivel könnyebb változatos kütyüket tervezni.
Másrészt, tudod hogy vélekedik az emberek többsége: ha egy pasi fekteti meg sorra a csajokat, az menő és irigylésre méltó, sikerként kell elkönyvelni, ha egy lány bújik ugyanannyi pasival ágyba, az egy ronda ribizli, és elítélendő.
Szóval ez sok fantáziadús játékszer abban is segíthet, hogy sikerüljön jó erkölcsünket megőrizni. (Na jó, ez csak vicc volt. :-)
A vibrátorokat nem csak nők használhatják ;) Sőt az anális vibrátorokkal inkább a pasikat célozzák meg.
Ha polipcsápra vagy Hulk vibrire vágysz vegyél egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!