Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két fél szexuális igénye nem mindig passzol. Ezt ti hogyan oldjátok meg hosszútávon? Szétmehetünk emiatt? A kérdés mind férfiaknak, nőknek és pároknak/házastársaknak is szól.
Tudni valók : 28/F + 28/N 1 éves párkapcsolatban, együtt élünk 4 hónapja.
Az elején az újdonság varázsával heti 2-3x / hét gyakorisággal szeretkeztünk. Ez lenne mindkettőnk igénye.
De mostanában egyre gyakrabban fordul elő,hogy 4-5 de akár 6-7 napig felém sem szagol a Nő. Elutasít ha kezdeményezek, nem fogadja az alternatív megoldást.(nem elégít ki kézzel)
Már többször jeleztem felé,hogy nekem nem csak fizikai de lelki szükségletem is a heti 2-3 szex. Nem igazán értem, mi az oka. Milyen egyéb ötletek, megoldások jöhetnek szóba? Szeretem ! Titokban maszturbálni nem szeretnék.
Sajnos van ilyen. Ez minden kapcsolatban előfordulhat, hogy az első 1-2 év után csillapszik a szexuális együttlétek száma.
És igen, a gyerekszülés után rosszabb is lehet.
Okok, sokrétű. Egyik ok lehet a hormonális fogamzásgátló elkezdése, gyógyszer váltás, kihat a libidóra, 2. lelki okok.
Nyilván van fáradtság, stressz, de az egy-egy "elutasítás" lehet nyilván mindkét fél részéről, de rendszeres nem.
Lelki ok lehet sokminden, ezt le kell ülni és megbeszélni, hogy esetleg mi az ami miatt Ő ennek nem érzi szükségét, és szerinte hogyan lehetne ezen változtatni?
Ő akar-e változtatni? megpróbálja-e? Mit szeretne?
1-esnek igaza van.
Engedd el ezt a túlmisztifikált hűség-dolgot
Nős pasiknak ezért van szeretőjük.
Mert anya otthon megunta a dolgot, úgy érzi, hogy ez neki elég és kész, ennyi igénye van se több.
Más nő is dolgozik, gyereket nevel, mégis van rá igénye. Ezt nem lehet előre látni, tudni sajnos.
Hasonló cipőben járok.
Vagyunk még páran így.
Marad az önkielégí
Hasonló cipőben járok.
Vagyunk még páran így.
Marad az önkielégítés ha megcsalni másik nővel nem akarod és ha folyton elutasít.
Tudom min mehetsz át mert ahogy írtam én is pont ilyen házasságban élek.
A feleségem a kapcsolatunk első pár hónapjában aktív volt és egyik napról a másikra megváltozott.
De ezt ő be is vallotta, hogy kevésbé van igénye a szexhez úgy mint nekem.
Az előző kapcsolata azért romlott meg mert már ott sem volt meg a heti egy szex sem közöttük.
Nem tudom miért változik meg egy ember? A kapcsolat első hónapjaiba mindent bevállal és egyszercsak hirtelen vége minden jónak. Kevés szex, még kielégítés sem amikor éppen megvan a havi, de elmaradnak az orális kényeztetések is. Az adok, kapok az már nincs. De a kapok megritkult. Hiába a sok beszélgetés , de változás nem történik. Igénye a szexre zéró. Marad az önkielégítés mert megcsalni nem akarom. Tehát túl sok jóval nem tudlak biztatni. Majd ezt megteszik más hozzászólók akik bölcsebbek és sokkal tapasztaltabbak.
Köszi a nem túl biztató, de letisztult válaszokat. Sajnos én is ettől tartok, mert hiába beszélek róla, nem változik pozitív irányba a helyzet.
(nem szed fogamzásgátlót, gumival csináljuk)
És szeretnénk mindketten gyereket is a jövőben !
Kemény és nehéz idők jönnek. Önmegtartóztatás, feszültség, vágyakozás, viták a szex és a kielégülés hiánya miatt, és rákényszerülsz az önkielégítésre. Csak az a baj, hogy a nők simán elnézik ahogy mi pasik szenvedünk.
A sógornőm közölte a tesómmal, amikor kezdeményezte a szexet, hogy hagyja békén és verje ki magának ha ki van éhezve. Na milyen nő az ilyen? Aztán csodálkozott a sógornőm amikor hosszú hónapok kikosarazása után a tesóm félrelépett és még a tesóm volt a szemét.
Sok olyan nő tett fel már kérdéseket itt a GYK- n hogy maszturbál a párja mellette és mitévő legyen mert sérelmezik a párjuk önmagának okoz örömöt. Csodálkoznak? Az én feleségem is megsértődve mesélte, hogy a barátnője rajtakapta a férjét önkielégítés közben. A srác párja Feltette a kérdést, hogy miért csinálja amikor ott van mellette egy nő de amikor megkapta azt a választ, hogy azért mert keveset vannak együtt még a csajnak esett rosszul mert Továbbra is sérelmezte , hogy a párja önkielégít mellette.
Vettem a bátorságot és akkor én is bevallottam a feleségemnek, hogy önkielégítek mert kevésnek tartom a heti egy szexet. Ö is meglepődött.
Az élet ilyen sajnos. Én meg egy egy teljesen más nő vagyok egyedül. És hiába szeretnék társat, párt találni, nem jön össze.
Mások meg szenvednek egy nyomorult házasságban, mert "szeretik" a másikat, ott a ház, az autó, a gyerek. Dugni jó lennék, persze alkalmazkodjak, bujkáljunk, csak napközben csak nálam.
Köszi, de nem.
43 éves nőként mondom, ne b***d el az életed! Keress egy olyan nőt, akiben van tűz. Sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!