Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A két fél szexuális igénye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sidd kérdése:

A két fél szexuális igénye nem mindig passzol. Ezt ti hogyan oldjátok meg hosszútávon? Szétmehetünk emiatt? A kérdés mind férfiaknak, nőknek és pároknak/házastársaknak is szól.

Figyelt kérdés

Tudni valók : 28/F + 28/N 1 éves párkapcsolatban, együtt élünk 4 hónapja.

Az elején az újdonság varázsával heti 2-3x / hét gyakorisággal szeretkeztünk. Ez lenne mindkettőnk igénye.

De mostanában egyre gyakrabban fordul elő,hogy 4-5 de akár 6-7 napig felém sem szagol a Nő. Elutasít ha kezdeményezek, nem fogadja az alternatív megoldást.(nem elégít ki kézzel)

Már többször jeleztem felé,hogy nekem nem csak fizikai de lelki szükségletem is a heti 2-3 szex. Nem igazán értem, mi az oka. Milyen egyéb ötletek, megoldások jöhetnek szóba? Szeretem ! Titokban maszturbálni nem szeretnék.

2016. aug. 12. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelet a kivételnek, de a nőnek egy idő után nem kell a szex csak az, hogy legyen mellette egy pasi akivel anyagi biztonságban érezheti magát mert egyedül képtelen megélni.

Néha megengedi, hogy megdugd kegyes lesz hozzád és nagyritkán le is szop de azt is hamar elintézi , hogy minél hamarabb túllegyen rajta.

Hiába próbálsz vele beszélgetni változásra ne számíts! A lényeg, hogy maradj vele kedves, odafigyelj rá, szeresd, legyél hűséges, fizesd a tartozásaitokat, rezsit, szeresd, neveld a közös gyerekeiteket és akkor minden rendben lesz a részéről. Azt meg magasról leszarják, hogy te meg felrobbansz a fedzültségtől mert tele van a zacsi és már 3-4-6 hete semmi szex, semmi kielégítés nem volt közöttetek a sok próbálkozásod ellenére sem. Ezt kell elviselni vagy ha nem tetszik elmenekülni belőle. Bármit cselekdnél jól nem jönnél ki belőle. Ha cseszteted, hogy mióta nem dugtatok magadra haragítod ha pedig saját magadnak szerzel örömöt a maszturbálással , akkor kiakad rád ha pedig megcsalod szintén te leszel szarban.

2016. aug. 12. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Az elozo hsz-ok kemenyek de eleg igazak sztem.

Ugyan ebben a cipoben jarok, csak a mennyiseg mas. Mi 10 eve vagyunk egyutt es igy van heti 1-3 alkalom, mikor nekem napi 2 lenne az idealis. Sajnos en 1-2 nap utan feszkos vagyok mar emiatt. Es ahogy Te is irtad, nem csak testileg, ez pszichesen is kihat az emberre. Nekem szugsegem van tobbre, h nyugodt legyek, fokuszalni tudjak mas teruletre az eletben, az onbizalmam epiti stb..

Erdekes, mert nalunk mikor van az jo, izgalmas, elvezi o is nagyon, de a mennyiseg az nekem nagyon keves..

Onkielegites az sztem egy vicc, attol siralmas tinedzsernek erzem magam kb. :/ En mar volt, h felre leptem es vmit segitett, de csak ideiglenesen, nem ez a megoldas...

Nalunk sztem hetvegen ez lesz a tema, h milyen megoldas van erre..

Plusz ahogy irtak az elozoek, eroltetni semmi ertelme, csak megharagszanak. Plusz..en nem fogok senkinek konyorogni, h ugyan szexeljen mar velem..ez milyen mar..

Nem tudom, h h mas novel lennek, ennyi ido utan ez lenne-e szinten. Nalunk 10 evrol van szo ugyan, de ugy erzem ez inkabb szemelyiseg kerdese.

Konstruktiv tanaccsal nem tudok szolgalni..felre fogsz lepni ez tuti ha sokaig igy megy...

31F

2016. aug. 12. 15:07
 13/20 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem ti vagytok a hülyék, amiért lementek kutyába.

A szex jár és kész. Nem kell hinni a szaros femináci retorikának, mert az csak azt képviseli, ami a nőknek kényelmes, semmi mást.

Amúgy a hibát ti követitek el azzal, hogy menősültök.

"Kifogott halat nem etetünk"

A nők is így vannak vele, higgyétek el.

Nem szabad kifogni a halat és problem solved.

Ha nem látjátok be, hogy a házasság csak egy soha be nem teljesülő ígéret, akkor ti vagytok a lúzerek, akik megérdemlik a rossz sorsukat.

Persze éveken keresztül győzködhetitek magatokat, hogy ti így is boldogok vagytok, hogy ez a normális, jobbra úgysincs remény, de idővel csak a gyerekek maradnak úgyis az egyedüli érvnek és addigra elmúlt az egyetlen életetek. Az egyetlen, amiben dughattok.

Ha elfogadjátok az ingyenes kollektív bűntudatot, amit a feminizmus vigyorogva nyújt át, hát áldásom rátok, de akkor ne is sírjatok itt, mint valami anonim-szexhiányosok virtuális gyülekezetén.

Legyen tökötök, a szó mindkét értelmében!

2016. aug. 12. 16:40
 14/20 anonim ***** válasza:

13as

Te viszont a lobtuloldalan vagy es kisse egysiku az elet ertelmezesed.

Tobb novel voltam, mint Te, tobb no sovarog utanam, mint utanad es ezt batran kijelentem latatlanban.

Iszonyu fontos szamomra a szex, de egy kor utan rajossz (elvileg), h ennel vannak fontosabb dolgok az eletben es a kiteljesedeshez tobb kell. Szavaiddal elve egyszer elsz.

Egyben egyetertek Veled. A szex sztem is jar es sose megyek le kutyaba.

Viszont a nokrol alkotott velemenyed elfogult.

12es voltam.

2016. aug. 12. 16:57
 15/20 anonim ***** válasza:

Te azt hiszel, amit csak akarsz, látatlanban, főleg ha 21 éves korod óta egyetlen pinát láttál, nem fog meghatni. Ellenben én nem fogom soha aszexuális igényeimet szőnyeg alá söpörni senki kedvéért. Mindig megmondtam, hogy ha szexelni akarok, fogok is és rajta múlik, hogy vele vagy mással. Fele lelépett, másik fele kapcsolt.

Lehet kompromisszum tárgya bármi, de a szexet sose dobom be.

Ha megnősülsz, azzal automatikusan bedobod, szóval ne csodálkozz, ha könnyedén elbukod.

2016. aug. 12. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Sajna nehezen tudod ertelmezni amit mas ember leir. Ezen problemadon en nem tudok segiteni.. Mint mondtam, sokkal tapasztaltabb vagyok Nalad, erre sok penzt feltennek ;) Nem csak egy kivonas az elete vkinek.. Na de mind1.

Btw..good luck idosebb korodra.. ;)

Ahogy fogalmazol abbol amugy azert lejon, h inkabb gondolkozol a farkaddal, mint az eszeddel.

2016. aug. 12. 20:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Igen, talán mert én megtehetem, hogy választhatok. Te sajnos kényszerpályán vagy..
2016. aug. 12. 22:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Sosem vagyok kenyszerpalyan. Ugy elem az eletem ahogy en szeretnem. Punci teren is..

Csak en nem szeretnek naponta masikat, engem mas is erdekel emellett a noben. Nekem egyre van szuksegem hosszu tavon. Valszeg Te ezt nem erted a tapasztalatlansagod okan.

2016. aug. 13. 00:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Faxt vitatkoztok, amikor lehet verekedni is?😠
2016. aug. 13. 06:39
 20/20 anonim ***** válasza:
minek vagy még vele? gondolj bele ha most ez van mi volna ha elvszed?!? urambocsá gyereket lesz... offos teljesen
2016. aug. 14. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!