Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a nőknek?
Mit keresnek a nők egy férfiban, mind külső és belső szempontjából is. Milyen személyiség jegyek azok amik egy nőt hosszú ideig vonzanak?
Főként nők/lányok válaszaira vagyok kíváncsi. Megkérlek írjátok le korotokat és nemeteket is. Előre is köszönöm a hasznos válaszokat.
1. nagyon egydimenziósan látja...
Vagy sok pénz, vagy kemény farok, vagy nagyon jóképűség.
Akinek nem ezek kellenek, azok a normálisabbak.Mind a kettőnek az országban más az ízlése és az elvárásaik.
Nekem pl az..
hogy ne legyen egy egocentrikus b*rom.
képesek legyünk kommunikálni, hülyülni, stb..
meg tudjunk bízni egymásban.
pont anyira legyen kompromisszum képes, mint én..
ne nézzen se kislánynak, de idegbajosnak, ha baja van, normálisan közölje..
kezdettől fogva legyen meg a ' varázs, a vágy.. ( nem csak szexre ) .
és ami a mai kapcsolatokból hiányzik: Őszinteség, hűség, bizalom, Tisztelet! Szeretet!
Persze vissza is kapná.. !
De hol van ilyen !? :D
" jelentkezők NEM kellenek ! ,, :D elméleti kérdés volt!
"Nekem pl az..
hogy ne legyen egy egocentrikus b*rom.
képesek legyünk kommunikálni, hülyülni, stb..
meg tudjunk bízni egymásban.
pont anyira legyen kompromisszum képes, mint én..
ne nézzen se kislánynak, de idegbajosnak, ha baja van, normálisan közölje..
kezdettől fogva legyen meg a ' varázs, a vágy.. ( nem csak szexre ) .
és ami a mai kapcsolatokból hiányzik: Őszinteség, hűség, bizalom, Tisztelet! Szeretet! "
Valamilyen különös oknál fogva az ilyen nők szoktak leélni 50 évet házasságban, egy bunkó, tahó (nem feltétlenül jól kinéző), a nőt lelki és testi terrorban tartó, apukának pocsék férfival. Miközben úton-útfélen mindenkinek azt híresztelik, hogy nekik milyen szar a férjük mellett és ők csak szeretetre vágynak. Roppant érdekes, nem? Valaki hazudik...:)
5. Monddanám, hogy ilyen vagyok, de nem vagyok benne biztos.
Szerintem sok csalódás ért a nőkkel kapcsolatban. Nem csakis a visszautasítások, az álszent képmutató módon történő áltatások utáni visszautasítások. Ezek után még bíznék a nőkben.
De mennyi hűtlen van, aki megcsalja a párját, vagy aki előzőleg partyrbanc volt akit szendvicsbe is lehetett vágni az első ismeretségi órában. Ilyen nagyon sok van. Nem vagyok benne biztos, hogy tudok feltétlen bízni a nőkben. Vagy ha mégis, azért sokat kéne tenni. Annyira nem vagyok jó pasi, hogy megérje ezt egy nőnek is akár. De a reményeimben léteznek még olyanok, mint aminek te vallod magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!