Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek miért izgató, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek miért izgató, ha a puncit "fenekelik"? És miért adják a férfiak? Nem fáj a nőknek?

Figyelt kérdés

Ezt csak azok a nők élvezik, akik a fájdalmat is kedvelik?

Annyi kérdés szól mostanság a fenekelèsről. Akik kedvelik a fenekelést, azok a puncifenekelèst is kedvelik?

:)Nincs több kérdésem.

2016. aug. 1. 14:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem túl erősen csinálja a partner akkor kiegyenlítődik a fájdalom és az élvezet, én pl kedvelem ezt a fajta "fenekelést" is:) Az igaz hogy a fájdalmat is bizonyos mértékig kedvelem. Az nem hiszem hogy igaz lenne hogy midnenki aki a fenekelést kedveli az a puncicsapkodást is szeretné. Sok férfi abból indul ki hogy neki fáj ha a golyót eltalálják, akkor biztos a nőknek is annyira nagyon fáj lent. De ez nem igaz a legtöbb esetben, mi másként vagyunk érzékenyek azon a területen..ellenben nekem pl a mellem nagyon érzékeny a fájdalomra és nem jár mellé élvezet szóval a mell pofozást utálom:)
2016. aug. 1. 14:14
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet egy p.u.n.c.i.t ' elfenekelni ?? o.O ' nem inább " pofozás vagy paskolás " !? :D
2016. aug. 1. 14:24
 3/23 A kérdező kommentje:
Akkor puncipacsi?
2016. aug. 1. 14:26
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy nevezzem:)
2016. aug. 1. 14:27
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Nekem jó. Még inkább bevadítja a csajt ,de persze csak óvatosan pacskolom. :)
2016. aug. 1. 15:01
 6/23 anonim ***** válasza:
63%
Valami ütődött naponta 5x felrakja ezt a kérdést. Csakazértsem femekelem el.
2016. aug. 1. 15:26
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Engem is beindit:) 17L
2016. aug. 1. 15:31
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Általában aki a fenekelést kedveli, az a finom puncipaskolást is, de az erősebbet bármelyik műfajban inkább csak azok, akiket a fájdalom is izgat.
2016. aug. 1. 16:19
 9/23 anonim ***** válasza:
A puncit nem lehet " fenekelni " mert nincs segge. Max elverni lehet vagy parkolni... Nem túl erősen még izgató tud lenni ad egy érdekes érzést ami jó. ;)
2016. aug. 1. 16:35
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Paskolni basszus

.. Teloról vagyok.. Most néztem hogy mekkora baromságot írtam 😄😄

2016. aug. 1. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!