Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek miért izgató, ha a puncit "fenekelik"? És miért adják a férfiak? Nem fáj a nőknek?
Ezt csak azok a nők élvezik, akik a fájdalmat is kedvelik?
Annyi kérdés szól mostanság a fenekelèsről. Akik kedvelik a fenekelést, azok a puncifenekelèst is kedvelik?
:)Nincs több kérdésem.
"Most néztem hogy mekkora baromságot írtam 😄😄"
Tudod ,csak a szokásos. :,DDDD
Kedves 6!
Esküszöm, hogy most először tettem fel a kérdést! Pont azért jutott eszembe, mert folyton fenekelős kérdésekbe botlottam.
Nekem még nem pacsiztak a puncimra, de lehet, hogy èlvezném. Nem tudom. Ezért kérdeztem róla. Gondolatra nagyon beindít, de csak a fincsi változata.
parkolni mindenütt nehéz de főleg a belvárosban.
de paskolni is csak akkor lehet igazán, ha van hely.
fenekelni nem csak azt lehet aminek van feneke.
itt van pl. a szem. van feneke. el lehet fenekelni? nem. a tónak is van feneke, igaz azt el lehet már feneleni de én speciel erre nem hallottam még példát. igaz erről egy mélytengeri nehézbúvárt kellene megkérdezzni mert én ebben nem vagyok kompetens.
16!
Ettől tartottam. Igen. Köszi.
17!
Imádom ezt a fajta humort! Azért köszönöm a hozzászólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!