Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiaknak mennyire fontos az, hogy a párjuk náluk kevésbé sikeres legyen?
Figyelt kérdés
Alapvetően fontos, hogy a nő fel tudjon nézni a férfira?2017. márc. 9. 19:17
1/5 anonim válasza:
Elég jól keresek, és nagyon jó munkahelyem van, ennek ellenére volt már olyan párom, aki még ezt is felülmúlta.
Nem volt belőle konfliktus, büszke voltam rá.
(lehet, hogy más lett volna a helyzet, ha mondjuk minimálbéren vagyok, és egy nyaralást is neki kell fizetnie, de így, hogy mindketten sikeresek voltunk nem számított, hogy ő egy kicsit még sikeresebb)
2/5 Ramone válasza:
Nem gondolom hogy feltétlenül erre lenne szükség... Ha a nő ügyes volt és jó munkahelye van az engem sosem zavarna... Inkább azon van a hangsúly hogy motiválni kell a másikat és nem lehuzni a szintjère akkor nincs gond
3/5 anonim válasza:
Nekem nem verseny. Kimondottan Örülök ha sikeres, egyébként nem azonos a foglalkozásunk.
4/5 anonim válasza:
Szerintek van, akit zavar,legalább is találkoztam már ilyen pasival, de éppen, ezért nem is tudnék hosszabb távon ebbe maradni.
5/5 anonim válasza:
Jó munkám van elég jó fizetéssel, volt egy idő, mikor a párom ebből problémát csinált, de szerencsére azóta megbeszéltük, illetve olyan pozícióba került ő is azóta, hogy ugyan annyit keresünk, így már megnyugodott a lelke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!