Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretetből szexelsz vagy szexből szeretsz? (Hány éves, férfi vagy nő vagy?)
Tiszta szerelemben csak szeretkezés van, ilyenkor együtt mozog mindkét fél teste és szelleme is, ezen energiák keverednek így fonódik össze két ember lelke.
(saját)
most esik le, hogy ezt a katyvaszt te valami mely idezetnek szanod es odairtad ala, hogy ‘sajat’ 😂😂😂😂
mintha barki is feltetelezne, hogy nem beloled jott ki ez a kozhelyes maszlag.
"Jajj... Ne haragudjatok már, hogy feltettem egy kérdést, amit nem sikerült értelmeznetek, mert fel van dugva a fejetek a seggetekbe (kb.)..."
Kezdjük a kategóriák értelmezésével, szakértőkém. Segítek: van olyan, hogy "Ezotéria", direkt az ilyen embereknek, mint te.
A főkérdést értem, a kifejtős részben lévővel nem értek egyet. Lehet vadabbul szexelni is, a szeretet/szerelem nem fog elmúlni miatta. Nem zárják ki egymást.
A főkérdésre a válasz az, hogy a legtöbb ember 'szexből szeret'. Pár randi után már lefeküdnek egymással, nincs hosszabb várakozás manapság. Az teljesen logikus, hogy így kizárt hogy szerelem alakuljon ki még a szex előtt. Az nem szerelem, hogy valaki szimpatikus és szexuálisan vonzódsz hozzá. Márpedig ez a maximum, ami 1-2 hét alatt/pár randi után kialakulhat. Nagyon kevesen vannak, akik kivárják, hogy szerelmesek legyenek és csak utána szexelnek. Mivel a szerelem kialakulásához több hónap is kellhet. Ezek ellenére egyébként maga a szex is nagymértékben hozzájárul a szerelem kialakulásához, mert amint ez is bekerül, oxitocin termelődik, ami segít erősebb kötődést kialakítani.
A kérdés inkább az, hogy mennyi értelme van szeretni valakit, akit nem is ismerünk. Itt rontják el sokan. Nem baj ha nem várunk éveket a szexszel, de ha 2-3-4 randi után kerül rá sor, akaratlanul is elkezdesz kötődni, szerelmes lenni, miközben lehet, sőt elég valószínű, hogy az adott ember nem is a megfelelő számodra. Csak mire rájössz, már cseszheted, mert szerelmes vagy. Sokan meg ilyenkor már nem tudnak lelépni.
Én sokáig egyértelműen a második típus voltam, de egy ideje igyekszem ezen változtatni és egy egészséges egyensúlyt kialakítani. Emiatt sokkal később fekszem le valakivel, mint korábban. Sajnos ahogy látom ma az a divat, hogy 2-3 randi után már megy a dugás. Elszomorító. Mindegy, mindig is igyekeztem egy üde színfoltot képviselni a tömegben:)
Szeretek, és szexelek.
(Saját)
F51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!