Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok szerelmi téren...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok szerelmi téren ennyire érzelmes? 24 éves férfi léttemre ez gáz?

Figyelt kérdés

Szeretem a romantikus filmeket, nagyon bele tudom magamat élni, megtudok rajtuk hatódni stb.

Egy kapcsolatba is túlságosan bele tudom magam élni, ami a férfiakra nem jellemző, még a legtöbb nőre sem.

Pl ha meglátom egy bizonyos nő képét még a mai napig összeszorul a mellkasom, pillangók a hasamban, alig kapok levegőt, lever a víz stb.. Amikor vele voltam mondanom sem kell milyen erős érzelmeim voltak iránta.

Imádom a romantikus zenéket, és azok is meghatnak.

Egész életemben küzdenem kellett a könnyeimmel, mert ha szerelemről van szó olyan könnyen megtudok hatódni, ha valaha egy lánnyal szépeket mondtunk egymásnak, ecseteltük hogy mennyire szeretjük egymást, vagy ajándékot kaptam kajak küzdenem kellett a könnyeimmel, hogy egy erős pasinak tűnjek, közben meg egy kis nyálas vagyok😅 Ezt nagyon gáznak érzem.

Kicsit fura, mert külsőre a legkevésbésem vagyok nőies, és full hetero vagyok.

Mi a francért van ez?😅 Van itt olyan aki olyan mint én?

2021. nov. 23. 21:31
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Jelen!

Csak egy példa: tegnap hazaértem, barátnőm éppen valami romantikus film legvégénél tartott, én körülbelül az utolsó kettő percet láttam belőle, a nagy happpy endet, és így is elfátyolosodott a tekintetem, hogy azt se tudtam, miről van szó.

Nem nagyon zavar vagy érdekel, hogy mások mit gondolnak, nem érzem, hogy ettől kevesebb lennék.

26/F

2021. nov. 23. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is ennyire, de hasonló vagyok én is. Mindenki más...van aki ilyen, van aki nem
2021. nov. 23. 21:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy nem vagyok egyedül skacok, sokkal jobban érzem magam ❤😁
2021. nov. 23. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen ezzel baj, az én párom is gyakran elsírja magát, szerintem nagyon aranyos. ☺️
2021. nov. 23. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyobb trauma miatt én évekig nem tudtam sírni. Hatalmas feszültség volt bennem és teljesen kifordultam magából.

Tehát inkább sírj, ha úgy érzed és ne érdekeljen ki mit gondol rólad...

2021. nov. 23. 22:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvesemet csak még jobban szeretem mikor ilyen érzelmes, még inkább látom benne a szép lelkét. 🥰 Pedig egyébként egy erős, határozott férfi. Ő bizonyította, hogy az erő és az érzelmesség nem zárja ki egymást.
2021. nov. 23. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

én is jókat bőgök bizonyos filmeken, meg az esküvői szertartásunkat is végigsírtam

nincs ezzel baj, sőt szerintem örülj neki, hogy nem valami kőszív vagy, hanem képes vagy maghatódni

2021. nov. 23. 22:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Tök jó látni, hogy vannak olyan nők akik ezt elfogadják egy férfiban, és nem figurázzák ki őket. :)
2021. nov. 23. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok és nekem is tetszik.

Én magam nem szeretem a szentimentalizmust, érzelgősséget.:)

2021. nov. 23. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem azokat a férfiakat, akik kimutatjáj az érzéseiket. :) Ne szégyeld!
2021. nov. 24. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!