Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dolog, hogy 4 éve nem voltam szerelmes, vagy ez gyakori, belefér? 24 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Emlékszem tizenévesen is mennyire tudtam szeretni, szerelmes lenni, de ez nem volt már egy ideje. Voltak kapcsolataim, szexuálisak és komolyabbak is a négy év alatt, de nem voltam szerelmes egyikbe sem.2018. szept. 20. 14:30
1/4 anonim válasza:
Nem gáz, inkább az a szomorú, hogy így is belemész kapcsolatba valakivel, akibe nem vagy szerelmes...
2/4 anonim válasza:
" ...vagy ez gyakori?" Igen, ez pont az 😀
Amúgy semmi gáz nincs ezzel...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
Intimitásra, szexre attól még ugyanúgy vágyom, hogy nem vagyok szerelmes.
2018. szept. 20. 15:13
4/4 anonim válasza:
Én 10 éve nem voltam szerelmes... Akkor is csak egyszer éreztem ilyesmit.
Mondjuk akkor megfogadtam, hogy kösz, nem akarok soha többé ilyet.. :D Valósíznűleg bejött.
Aztán 1 éve kapott el újra. Tudod mi a durva? Hogy én azt hittem, hogy nem tudok ilyet érezni többet, nem tudok szerelmes lenni. De akkor egyszer csak elkezdtek előjönni rajtam azok a tünetek, mint anno, amiket el is felejtettem, és azt hittem képtelen vagyok rá,és soha nem fogok hasonlót érezni már.. Nagyon furcsa érzés volt megtapasztalni ezeket újra, először... Szóval ne aggódj.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!