Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik jártasak a témában. Mi a titka a kiszemelt nő meghódításának?
#1 by Psgogli
Kis pénz kis foci van ma is a testvèreteknèl😆
Egyszerű!
Olyan, mint a disznót elkapni öléskor, az óljában.
Azaz, határozottan, gyorsan, és félelem nélkül kell lépni, nem hagyni kimozognia magát, nem hagyni gondolkodni, és nem hagyni támadni!
És ALAP szabály!!! A női "Nem", az nem nem, hanem "Talán"...vagy még inkább "Kéretem magam, hogy ne tűnjek K-nak.".
Miért kell lepontozni a 3-ast, amatőrök?
Tök igaza van.:D
Egy nő
Én - ha igazán kedvemre való csajra hajtottam - mindig a "lassú víz partot mos" elvét követtem. Minden nap jelt adtam magamról, de általában nem célzatos szöveggel. Csak annyira, hogy este, amikor lefekszik, és átgondolja a nap eseményeit, ott legyek én is a gondolataiban. Ilyenkor kicsit elidőzött az emlékem mellett, kicsit kiszínezte; "mi lett volna ha", és ennyi elég is volt ahhoz, hogy lassan beférkőzzek a szívébe. De olyan is volt, akinek egy az egyen megmondtam, hogy kell nekem, és minden nap írok majd neki, amíg függőjévé nem válik a leveleimnek, és már nem tud meglenni nélkülük.
A lényeg egyébként, hogy megbízható figurának kell lenni, vagy legalább annak látszani. Olyannak, akire lehet számítani.
Hát bocs, hogy nőként kotyogok bele, de annyi ostobaságot írtak a valószínűleg sikertelen férfiak, hogy muszáj...
Először is attól, hogy te kiszemelsz egy nőt, attól még nem biztos, hogy ő is kiszemel téged. Ha pedig igen, akkor nem kell meghódítani, csak szítani a parazsat.
Taktikázni teljesen felesleges, mert ha nem magad adod, akkor utólag lesz csalódás mindkettőtök számára.
Nemrégiben volt egy ismerkedésem: a férfi nagyon tudatosan próbálta felépíteni a randizást, mindenre pontos terve volt, hogy hogy adagolja az ismerkedést, mennyit keres, mikor randizunk, mikor mi fog történni...
Iszonyú görcsös volt az egész, nulla spontaneitás és rugalmasság, egy váratlan helyeztet képtelen volt lereagálni.
Hasonló okból szakadt meg a következő, amúgy jól induló ismerkedésem is.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy legyél spontán és laza, ne görcsölj rajta, mert azt mi nők, megérezzük és mi is elkezdünk görcsölni. A másik pedig, hogy figyeld a nő igényeit, ha jelzi, hogy valami most nem OK, akkor tudj és akarj és változtatni a stratégiádon, az előre eltervezett dolgokon.
Egyszer nekem egy pszichológus azt tanácsolta, hogy arra figyeljek, hogy a férfi, akivel ismerkedem, RÁM reagál-e, vagy a saját fejében lejátszódó vélt vagy valós dolgokkal van elfoglalva. Hasznos tanács volt. Azóta egy férfival találkoztam, aki képes volt erre, bár ő sem rögtön, csak néhány randi után. Ennyi kell, hogy egymásra hangolódjunk. Mindenki mással megszakadt az ismerkedés, mert iszonyú görcsösek voltak és azt éreztem, hogy teljesen más dimenzióban éljük meg a randit.
1: Ez nem sport, vagy játék, ahol van egy univerzális recept.
2: Itt pont nem az a közönség, aki ebben olyan nagyon mester lenne
Amúgy meg:
önbizalom, lazaság, intelligencia, humor, pénz, státusz, és dominancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!