Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero fiuk benne lennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?

Figyelt kérdés
Egy masik sraccal ha tudnatok, hogy soha 1000% nem derul ki. Nem szex csak kb hokizasra gondolok. Nem kell beszolni, nemreg hallottam valakitol, hogy leginkabb a lebukas miatt nem de amugy legtobben igen. Hogy van ez? Oszinte valaszokat kerek, hetero sracoktol, amugy is anonim. Bi es melegek kerlen NE valaszoljatok. Kort is irjatok. Koszonom.

2021. nov. 20. 05:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Nos, abban lennék benne max, hogy másik faszival együtt dugjak meg csajt. Mondjuk ebben nagyon. De azt már nem hogy közben a fickó hozzám érjen vagy én hozzá. Voltam egyszer egy hármasban, a csaj kérte, ugyan kényeztessuk már a masik ferfival egymást a kedvéért.Egyszerre mondtunk nemet.

Szóval max annyi lenne,,hogy mondjuk a csaj leszopja a csávot, utána kiobliti a száját, aztán csokolozok vele. De max ennyi.48F

2023. szept. 27. 00:36
 22/46 anonim ***** válasza:
88%
“ A próbálkozást is nagyon erőszakosan kezelem le.” Akkor te egy erőszakos ember vagy. Erre azért nem lennék büszke a helyedben.
2023. szept. 27. 07:49
 23/46 anonim ***** válasza:
69%
Hetero vagyok,tehát nem.
jan. 1. 12:55
 24/46 anonim ***** válasza:
91%
Benne lennék.
jan. 2. 11:32
 25/46 anonim ***** válasza:
91%

Volt már ilyen, meg egymásnak verés is.

Szóval benne lennék valószínüleg ismét!

jan. 2. 19:32
 26/46 anonim ***** válasza:
91%
Némi ismerkedés után egy, akár egymásnak kiverésben is.
jan. 2. 19:41
 27/46 anonim ***** válasza:
87%
Egymás előtti kiverés jó lenne!
jan. 6. 00:24
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Én közös hokizásban benne lennék simán.

Még nem próbáltam, de izgi lehet.

jan. 9. 14:12
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem, ha tuti biztos nem derülne ki akkor benne lennék a kaland kipróbálásában, de nem durván, csak finoman :)
jan. 9. 15:20
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is benne lennék
jan. 9. 15:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!