Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?
Matyizás nem vonz egyáltalán. Dugni leget dugnék, hogy kiderüljön, menne-e, meg hogy heteró vagyok-e. Csak hát belegondolva ott se csak abból áll, hogy berakom, hanem be kéne melegíteni stb. Az alatt lehet elfogyna a szexuális vágyam. És persze szopatás, meg szopás kimaradt.
Vágyni nem vágyom rá, de ha szingli lennék, akkor egyszer kipróbálnám, hogy ezt is letudjam egyszer az életben.
Határozottan visszautasítanám, ha nem ért a szép szóból, akkor keményen.
Olyan volt egy párnál, ahhoz, hogy a csajt megdugjam, engedtem a férjének, hogy sz.pjon, kb egyformán szoptak a feleségével, de soha nem kerestem férfi partnert, egyszerűen nem érdekel, nem izgat.
Ha lenne rá lehetőségem, és tuti, hogy soha nem derülne ki, akkor sem, mert nem érdekel másik faszi. Nem tudok rajtam kívül elviselni másik meztelen férfit. Visszataszító még a gondolat is, hogy bármilyen formában kontaktom legyen egy meztelen pasival. A próbálkozást is nagyon erőszakosan kezelem le. Édeshármast is csak 2 nővel tudom elképzelni. Ezt mind, full heteróként írom.
30f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!