Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero fiuk benne lennetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?

Figyelt kérdés
Egy masik sraccal ha tudnatok, hogy soha 1000% nem derul ki. Nem szex csak kb hokizasra gondolok. Nem kell beszolni, nemreg hallottam valakitol, hogy leginkabb a lebukas miatt nem de amugy legtobben igen. Hogy van ez? Oszinte valaszokat kerek, hetero sracoktol, amugy is anonim. Bi es melegek kerlen NE valaszoljatok. Kort is irjatok. Koszonom.

2021. nov. 20. 05:21
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a VHS cuccost mi is csináltuk, de én legtöbbször kimaradtam belőle. Egyszer elmentem egy újdonsült ismerős házába, és egy közös recskázásra akart invitálni, de elutasítottam.
2022. febr. 2. 05:52
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
Heteróként kíváncsi olyasmire lennék, mint hogy milyen néger nővel vagy japánnal vagy több nővel egyszerre stb. Nem egy másik csávó farkára.
2022. júl. 6. 00:41
 13/46 anonim ***** válasza:
81%
Kazincbarcika környékén ha van ilyen srác írjon!
2022. júl. 24. 21:02
 14/46 A kérdező kommentje:
Erdekes lenne tudni, hogy mi lenne az a jel amibol megertenetek, hogy egy srac kozeledik feletek de nem lenne meg tolakodo szamotokra. Milyen mod lenne elfogadhato.
2022. júl. 25. 07:21
 15/46 anonim ***** válasza:
38%
Te azt se tudod mi az hogy heteró!!!
2022. júl. 25. 15:44
 16/46 anonim ***** válasza:
25%
Ez nem hetero kérdés.
2023. jún. 12. 09:38
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

Matyizás nem vonz egyáltalán. Dugni leget dugnék, hogy kiderüljön, menne-e, meg hogy heteró vagyok-e. Csak hát belegondolva ott se csak abból áll, hogy berakom, hanem be kéne melegíteni stb. Az alatt lehet elfogyna a szexuális vágyam. És persze szopatás, meg szopás kimaradt.

Vágyni nem vágyom rá, de ha szingli lennék, akkor egyszer kipróbálnám, hogy ezt is letudjam egyszer az életben.

2023. jún. 12. 10:35
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan visszautasítanám, ha nem ért a szép szóból, akkor keményen.

Olyan volt egy párnál, ahhoz, hogy a csajt megdugjam, engedtem a férjének, hogy sz.pjon, kb egyformán szoptak a feleségével, de soha nem kerestem férfi partnert, egyszerűen nem érdekel, nem izgat.

2023. szept. 26. 07:21
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hetero kategória.
2023. szept. 26. 07:30
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne rá lehetőségem, és tuti, hogy soha nem derülne ki, akkor sem, mert nem érdekel másik faszi. Nem tudok rajtam kívül elviselni másik meztelen férfit. Visszataszító még a gondolat is, hogy bármilyen formában kontaktom legyen egy meztelen pasival. A próbálkozást is nagyon erőszakosan kezelem le. Édeshármast is csak 2 nővel tudom elképzelni. Ezt mind, full heteróként írom.

30f

2023. szept. 26. 09:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!