Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiuk benne lennetek kivancsisagbol egy konnyu kalandban?
Figyelt kérdés
Egy masik sraccal ha tudnatok, hogy soha 1000% nem derul ki. Nem szex csak kb hokizasra gondolok. Nem kell beszolni, nemreg hallottam valakitol, hogy leginkabb a lebukas miatt nem de amugy legtobben igen. Hogy van ez? Oszinte valaszokat kerek, hetero sracoktol, amugy is anonim. Bi es melegek kerlen NE valaszoljatok. Kort is irjatok. Koszonom.2021. nov. 20. 05:21
41/46 A kérdező kommentje:
40-es ha nem innen az oldalrol hanem mondjuk “a valo vilagban”?
júl. 19. 17:15
42/46 anonim válasza:
Az egymás előtti recskázás nem vonz egyáltalán. De ilyen feltételekkel azt simán kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha megdugna és belém is élvezne.
43/46 hungaroboy válasza:
Férfiakkal semmi se érdekel, heteró vagyok.
45/46 anonim válasza:
Én kipróbálnám a szopást szívesen egy 30 év alattival.
46/46 anonim válasza:
Egymás előtti maszti egy normális pasival
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!