Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért pisilek be, ha orgazmuso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pisilek be, ha orgazmusom van?

Figyelt kérdés

8 hónapja szültem. Azóta akárhányszor orgazmusom van, picit bepisilek. Nem hatalmas mennyiség, de nem is pár csepp, elkél a törülköző…

A férjemet nem zavarja, sőt, mintha kicsit izgatná is, de nekem kellemetlen és kezdek félni az együttlétektől.

Amúgy napközben vagy bármikor máskor nincs ilyen probléma, semmilyen inkontinenciával nem küzdök.

Volt valaki így? Elmúlt?

22 éves vagyok, nem így akarom leélni az életemet :(

2021. nov. 19. 15:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Nem lehet, hogy az inkább squirt?

[link]

Utolsó mondatot is olvasd el...

2021. nov. 19. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Szülés után a záróizmoknak kell némi idő, amíg regenerálódnak. Valószínűleg el fog múlni.
2021. nov. 19. 15:45
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Orgazmus közben nem lehet pisilni. Pont úgy, ahogy az 1-es írta.
2021. nov. 19. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem szülés után ez természetes és el fog múlni idővel. Kell idő az izmoknak hogy regenerálódjanak. De én nem szültem, tapasztalatom nincs, úgy vedd figyelembe a véleményem:)

N

2021. nov. 19. 15:53
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Két oka lehet. Az egyik a squirt (igen, az is pisi), a másik a záróizmok regenerálódásának időigénye. Akármelyik is, ha a férjed nem zavarja akkor téged se zavarjon. a pasik többsége megőrül a "spirccelős" p.nciért.
2021. nov. 19. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:
59%
Még nem álltak vissza a záróizmok...amúgy ez engem is izgatna.
2021. nov. 19. 17:43
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Ohh, ez nagyon jó, engem brutálisan izgat ez a dolog. F
2021. nov. 19. 20:04
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is gondoltam erre a “squirt” jelenségre, de nem olyan gejzírszerű, mint a videókban…Amúgy színtelen-szagtalan

2021. nov. 20. 13:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A videókon kicsit túl van tolva. Ha színtelen szagtalan akkor tuti nem pisi. 25L
2021. nov. 20. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A squirt a legtöbb pasinak nagyon izgató.

A férjemnek pont az a baja, ha éppen nem sikerül neki ilyen orgazmust okozni.

2021. nov. 20. 16:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!