Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak többségének hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségének hogy van képe ehhez?

Figyelt kérdés

Mikor felszedek egy pasit szexre, hogy ÉN szexeljek egy jót, akkor megfigyeltem, hogy ezek egy idő után átkattannak és azt hiszik, hogy én vagyok értük, azért jöttem, hogy kirlégítsem őnagyságát, mindent megtegyek érte...lol. Holott pont a fordítottja a helyzet, én kerestem szexre partnert, én döntöttem úgy, hogy megfelelne az adott pasi, innentől kezdve igazából csúnyán mondva ő az, akinek engem kéne kielégítenie. Most az egy másik dolog, hogy én a részemről szívesen okozok örömet meg beleadok mindent, nekem ez alap és a saját élvezetemhez is hozzájárul, de alapvetően ő lenne értem, nem fordítva. De mikor eljön a találkozó, ezek hirtelen azt kezdik el hinni, hogy itt én vagyok egy kis eszköz amibe majd ürítenek és nekik semmi dolguk nincsen, én azért vagyok, hogy nekik mindent megtegyek. Valaki elárulja hogy van pofája ezeknek a szerencsétleneknek így viselkedni, ahelyett, hogy mindent megtennének az én élvezetemért, ha már úgy döntöttem, hogy szexelünk?

Nagyon érdekelne, mert belefáradtam abba, hogy még én legyek a jó fej, hogy aztán lószart se kapjak. Több pasit el kellett már küldenem még szex előtt, mert láttam hogy elkezdenek önzőzni. Szóval hogy van bőr a képén ezeknek? Biztos sok van itt is belőletek, légyszi válaszoljatok. Köszönöm.

2021. nov. 15. 19:44
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
#37: a feletted lévőnek ment nyilván
2021. nov. 15. 23:29
 42/51 anonim ***** válasza:
0%
Én azt javaslom neked,hogy inkább 20-25 év közti pasikat szedj fel. Minél idősebb egy faszi, annál seggfejebb! Ennek a korosztálynak még fel áll a farka, életvidám, vad kedve szexelni, és köztük is biztos van olyan aki megfelelő a kritériumaidna.
2021. nov. 16. 00:32
 43/51 anonim ***** válasza:
15%
Egyejszakas csajra sok energiát nem fognak pazarolni, olyat vársz el amit max kapcsolat építés céljából fog hozni néhány férfi, habár gondolom ott már milyen elvarasaid lehetnek, esélytelen. Nagyképű p|cs@ vagy (mondták már?), lerí pár mondat alapján, talán ezen kéne változtatni hercegnő, aztán kapnál valami jót is a sorstól.
2021. nov. 16. 00:34
 44/51 anonim ***** válasza:
7%
Egyébként is az a normális, ha szexben a férfi irányít.
2021. nov. 16. 08:38
 45/51 anonim ***** válasza:
29%
Az az igazság, hogy a nők is nagyon el vannak szállva maguktól!
2021. nov. 16. 09:23
 46/51 anonim ***** válasza:
6%

Azért mert TE úgy döntesz hogy használod... Micsoda hülye megfogalmazás. Ha a kiszemelted esetleg nem úgy dönt, akkor mi van?

Most úgy döntöttem hogy megdugatsz...kb ennyi jön le ebből.nagyvonalú mit ne mondjak...

Ha én keresek használatra nőt, akkor pont az olyat keresem mint Te, mert az ilyeneket kell tknyosra szpatni, lepisálni, rászrni a mellére majd szétcsapkodni rajta Sports márkájú kínai straddpapuccsal, tudod azzal a hab anyagúval, majd a végén odadobni egy ezrest, hogy ennyit érsz mert úgy döntöttem hogy most használlak....

2021. nov. 16. 13:46
 47/51 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a kérdező arra gondolt hogy egy nő is akarhat csak szexelni kötöttségek nélkül és KÖLCSÖNÖSEN ÉLVEZNI is azt. A pasi ne gondolja hogy neki alanyi jogon jár az orgazmus, a partner meg le van ejtve. De azért megy a rinya, ha aktus közben a nő azt mondja end, lehet hazarongyolni. Jaa mert ő már el is akar élvezni, neki az jár. A partnernek lehet szar neki legyen csak jó. Márpedig nem KELL a csávónak sem feltétlen elélveznie, ha egy csődtömeg aki úgy bszik mint egy kutya, az mehet és intézze el magának. Nem kell a nő testébe/re maszturbálni.
2021. nov. 16. 14:11
 48/51 A kérdező kommentje:
#47: Pontosan, jól értetted, ez volt a lényege. A megfogalmazás persze erős volt, ezzel tisztában vagyok és szándékosan fogalmaztam így. Aki értette, értette:)
2021. nov. 16. 14:46
 49/51 anonim ***** válasza:
25%
Nekem tetszik amit kedves kérdező képviselsz. Kissé emancipunci, de igazad van. Írd ki konkrétan milyen balf*szságok szoktak történni veled. Hagy tanuljunk belőle. Bomba nő lehetsz
2021. nov. 16. 16:16
 50/51 anonim ***** válasza:
47%
Huhh. Erre a szintre nem tudok lemenni, ahol ez a "nő" van bocs. Gondolkodtam, mit válaszoljak, de nem értené. Engedjük el
2021. nov. 16. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!