Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségének hogy van képe ehhez?
Mikor felszedek egy pasit szexre, hogy ÉN szexeljek egy jót, akkor megfigyeltem, hogy ezek egy idő után átkattannak és azt hiszik, hogy én vagyok értük, azért jöttem, hogy kirlégítsem őnagyságát, mindent megtegyek érte...lol. Holott pont a fordítottja a helyzet, én kerestem szexre partnert, én döntöttem úgy, hogy megfelelne az adott pasi, innentől kezdve igazából csúnyán mondva ő az, akinek engem kéne kielégítenie. Most az egy másik dolog, hogy én a részemről szívesen okozok örömet meg beleadok mindent, nekem ez alap és a saját élvezetemhez is hozzájárul, de alapvetően ő lenne értem, nem fordítva. De mikor eljön a találkozó, ezek hirtelen azt kezdik el hinni, hogy itt én vagyok egy kis eszköz amibe majd ürítenek és nekik semmi dolguk nincsen, én azért vagyok, hogy nekik mindent megtegyek. Valaki elárulja hogy van pofája ezeknek a szerencsétleneknek így viselkedni, ahelyett, hogy mindent megtennének az én élvezetemért, ha már úgy döntöttem, hogy szexelünk?
Nagyon érdekelne, mert belefáradtam abba, hogy még én legyek a jó fej, hogy aztán lószart se kapjak. Több pasit el kellett már küldenem még szex előtt, mert láttam hogy elkezdenek önzőzni. Szóval hogy van bőr a képén ezeknek? Biztos sok van itt is belőletek, légyszi válaszoljatok. Köszönöm.
"Több pasit el kellett már küldenem még szex előtt, mert láttam hogy elkezdenek önzőzni."
He?
#29: Igen én is erre gondoltam, hogy valahogy meg kell dolgoztatni őket szex előtt, de sajnos én a nyalást nem igazán szeretem. Nyilván ezen kívül is van sok dolog, amivel lehet izgatni, de a legtöbb férfi szexuális kultúrája a béka segge alatt van, én meg nem fogok nekiállni magyarázni, hogy na csináld ezt, most menj oda, na akkor érj ehhez.. ennél kiábrándítóbb dolog kevés van.
#28 ez neked is válasz. Főleg előjáték hiánya, meg hogy nem cél az, hogy kielégüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!