Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legjobb szeretnék lenni nyalásban, akkor lennének vajon lányok, hölgyek, akik vállalnák egy lelkes pasinak az oktatást? Hol lehetne ehhez jó oktatógárdát toborozni?
Persze, össze jössz egy csajjal majd addig udvarolsz, kedveskedsz neki és biztos megengedi hogy kinyald.
Aztán pedig figyeled és mindíg javitassz , tökéletesíted a nyalásod .
Hidd el előbb utóbb meglehet tanulni .
Tudatosan megtanulással nem lehet jól nyalni. És nincs olyan, hogy mindenkinek jó lesz majd.
A lényeg, hogy halálfinoman csináld. Ne kapkodj, ne orgazmusra hajtós legyél, hanem játsz a puncival sokáig. Abból nem lehet baj. Ha jó a lány, úgyis érzésből megy tovább minden.
Utolsó, csak női vélemények érdekelnek, nagyon okos tanácsok, de kösz, megvagyok nélkülük, könnyen lehet, hogy már így is jobb vagyok nálad 😉 !
Melóhelyen is osztották az észt az idősebb ügyes kollegák, közben a pasik nagyobb része nem tud egy nőt kielégíteni, jókat derültem magamban 😅.
Hát kérdező jót röhögtem az előzőn :-).
Semmit nem tudsz rólam, de máris überokoskodsz. Mindegy nekem. Volt egy kérdés, konkrétan arra válaszoltam és pont.
Te meg rögtön személyeskedsz.
Hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!