Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legjobb szeretnék lenni nyalásban, akkor lennének vajon lányok, hölgyek, akik vállalnák egy lelkes pasinak az oktatást? Hol lehetne ehhez jó oktatógárdát toborozni?
A nyalást nem lehet úgy csinálni, hogy megtanulsz 1-2 technikát, kielégítesz 1-2 lányt és ugyanúgy nyalod a többit is. Finoman kell csinálni, oda kell figyelni a lány reakcióira és látni fogod rajta, hogy mi tetszik neki és mi nem. Mindenkinél más és más a jó nyalás. Az nagyon finom tud lenni, ha lassan leheled a puncit, hogy meleg legyen és közben a nyelveddel kicsit játszol vele. Figyelj arra, hogy a csaj hogyan helyezkedik, hogyan mozgatja a csípőjét nyalás közben- ha mozgatja, akkor NE tapadj rá arra a pontra, amit addig nyaltál, hnem hagyd, hogy "eléd tolja" azt a részt, amit nyalatni szeretne. Mielőtt elkezditek, beszéljétek meg, hogy a leányzó mit szeret.
Nyalással ki lehet elégíteni a lányt 1-2 perc alatt is úgy, hogy hatalmasat élvezzen (barátnőmnek ennyi elég is szokott lenni, de 4-5 percen belül tuti elélvez).
Kérdező,
Szted én mit csináltam egész életemben, csak egy két szempont :
nem voltam soha nős, állítólag charmos a megjelenésem, nagyon ápolt vagyok, zsé is volt-van elég, spontán ember vagyok. Életélvezet a mottóm, nem a szarrágó kapzsiság.
Akkor szted hogy megy a nyalás nekem ? És szted hány bnőm volt.
Jaaa, most 52é vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!