Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többségének hogy van képe ehhez?
Mikor felszedek egy pasit szexre, hogy ÉN szexeljek egy jót, akkor megfigyeltem, hogy ezek egy idő után átkattannak és azt hiszik, hogy én vagyok értük, azért jöttem, hogy kirlégítsem őnagyságát, mindent megtegyek érte...lol. Holott pont a fordítottja a helyzet, én kerestem szexre partnert, én döntöttem úgy, hogy megfelelne az adott pasi, innentől kezdve igazából csúnyán mondva ő az, akinek engem kéne kielégítenie. Most az egy másik dolog, hogy én a részemről szívesen okozok örömet meg beleadok mindent, nekem ez alap és a saját élvezetemhez is hozzájárul, de alapvetően ő lenne értem, nem fordítva. De mikor eljön a találkozó, ezek hirtelen azt kezdik el hinni, hogy itt én vagyok egy kis eszköz amibe majd ürítenek és nekik semmi dolguk nincsen, én azért vagyok, hogy nekik mindent megtegyek. Valaki elárulja hogy van pofája ezeknek a szerencsétleneknek így viselkedni, ahelyett, hogy mindent megtennének az én élvezetemért, ha már úgy döntöttem, hogy szexelünk?
Nagyon érdekelne, mert belefáradtam abba, hogy még én legyek a jó fej, hogy aztán lószart se kapjak. Több pasit el kellett már küldenem még szex előtt, mert láttam hogy elkezdenek önzőzni. Szóval hogy van bőr a képén ezeknek? Biztos sok van itt is belőletek, légyszi válaszoljatok. Köszönöm.
hogy kepzeled hogy elvarasaid vannak, mikor egy forintos ribi vagy? nyilvan nem foglak
emberszamba venni, hogyha ilyen konnyen adod magad. egy ilyen ocska ribibe enis csak gyorsan elpukkannek, nem fuz semmi erdek ahhoz hogy neki is jo legyen.
3-as vagyok! Tulajdonmképpen Te kikkel ismerkedsz, akikről így beszélsz? Milyen társadalmi rétegből szeded össze a partnereid? Mert ez egy kulcskérdés!
Amit írtam Neked, ha figyelmessen elolvasod, éppen erre szerettem volna rávilágítani. Ha picit normálisabb férfiakra koncentrálnál, akár csak szexben is, akkor megkapnád azt, amire vágysz, de így csak téged szeretnének kihasználni.
Mint férfi írom Neked, ha egy nővel vagyok, akkor nem csak, mint írod, üríteni akarok, hanem normálisan kielégülni. Megkapni azt, amit egy nő ilyen téren tud nyújtani. Cserébe, Ő is azt kapja, amire vágyik. Nem olyan nehéz ez.
Igazából tök vicces a csaj és még igaza is van 😃
Lehet hogy egy fokkal komolyabb szexkapcsolatot kéne keresned nem csak egyéjszakásokat.
#13: Értem szóval én alja ribi vagyok, mert szexkapcsolatra is nyitott vagyok, te meg ugyanezért a cselekedetért nem vagy egy forintos kis hímringyó nem? Jópofa
#14: Pont ez a legkiábrándítóbb ebben, hogy erősen szoktam szűrni. Mikor neten ismerkedtem, ott is 50ből ha 1 volt akivel leálltam ténylegesen beszélgetni, többit kukáztam rövid üzenetváltás után, mivel látszott, hogy vagy buta vagy bunkó. Én már ennél jobban nem bírom megszűrni kivel kezdjek, mert konkrétan akkor a világon senki nem felelne meg lassan. Mindig megkapom, hogy milyen magas elvárásaim vannak, közben meg amúgy nem, csak a legtöbb férfi a minimumot se képes megugrani. Nekem szexnél is fontos, hogy ne legyen buta az illető, tudjak vele beszélgetni, legyen valami elfogadható munkája, ne egy rakás szerencsétlenség legyen. Legyen valami önbizalma, legyen udvarias is ismerkedéskor (már amennyire lehet ugye egy ilyen szex alapú ismerkedés alatt). Figyelem azt is, hogy az első találkozón miben jelenik meg, hova visz, mennyire van meg a kémia. Nyomul-e vagy pedig türelmes, visszafogott (nem díjazom az első randi utáni 'na gyere fel hozzám' viselkedést). Szóval tényleg igyekszem, mégis ilyenek az ágyban a férfiak és már nagyon felidegesít, hogy nem tudok egy egyszerű jó szexet se összehozni (kapcsolatot már elengedtem, az teljesen reménytelennek tűnik). Azért idegesít méginkább a dolog, mert tudom, hogy én mit tudok nyújtani. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy ahhoz a kisebbségbez tartozom, akivel olyan szexben lesz része, mint kevesekkel. Emiatt pedig én is többet várok el. Gondolom te érted miről beszélek, elég értelmesnek tűnsz. Tehát ha tudom hogy nem az a prűd fadarab vagyok az ágyban, akkor sokkal jobb teljesítményt várnék el a partneremtől is. Ha meg nem kapom meg, akkor emiatt így 2x annyira csalódott vagyok, mint egy átlag nő...
#16: Abszolút azt keresek, csak ahhoz túl kéne jutniuk az első alkalmon:DD nyilván rendszeresség csak azzal lehetséges, akivel jó a szex
#18: olvasd el a #19-es válaszom:) az a te kérdésedre is válasz lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!