Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Több évig volt egy barátnőm. Szerelem volt, jól éreztük magunkat, aztán egy összeveszés után szakított. A kapcsolat alatt végig hangoztatta, hogy neki az érzelmek a fontosak és ez érezhető is volt. Szerette a szexet, de azért sokszor inkább ölelésekre vágyott és megkaptam párszor, hogy nekem sokkal fontosabb a szex és ez annyira nem jó.
Szóval, eljött a szakítás. Utána 1-2 hónapon belül már többen is megdugták tinderről. Ez nekem óriási csalódás volt ahhoz képest, amit előadott és szörnyen érzem magam, hogy igazából mégis a szex a fontos neki, csak hazudott vagy nem is tudom. Amíg én megkaptam, hogy ne mindig csak szexelni akarjak vele, jelenleg első randin olyanok ágyába is belefekszik, akik csak kicsit tetszenek neki. Gyakorlatilag rajtam kívül bárkiébe. A személyisége megváltozott, de a barátnőjétől tudom, hogy sokszor szomorú, sír és nem boldog.
Az én részemről meg összejött egy lány, de vele szörnyű volt a szex és rajta kívül még 2 volt képben, akik se belsőre, se külsőre nem voltak rendben, ezért őket hagytam. Emészt, hogy ő most így mindent megkap, amit tőlem rossznak tartott, én pedig annyira nem vagyok jó, hogy bármit is kapjak.
Mondom, fel a fejjel! Az exemmel l3 hónap volt, most viszont lasan már 8 éve vagyok egy sokkal normálisabb kapcsoltaban.
#13 és #17 és # 19 voltam
Tudom, fel a fejjel és én is így próbáltam utána lenni, de ahogy nekiálltam ismerkedni, rájöttem, hogy borzalmas a felhozatal és olyan dolgokat kell felmutatnom, amik inkább csak valami ösztönös párzásra kellenek és nem egy mély, komoly kapcsolatra. :/
Plusz, tényleg nem látok pozitív példákat. Tehát, nem tudom azt mondani, hogy bármelyik ismerősömnek is összejött volna és rendben lennének. Egy, azaz 1 kapcsolatot ismerek, ami már 2 éves és rendben vannak a felek. Az összes többinél láttam a megcsalást, hazugságokat, megalkuvást és egyebeket. Nem boldogok egymás mellett a környezetemben a kapcsolatokban. Így nem annyira tudom felemelni a fejem. :(
Neked miben volt más ez a lány, hogy ismerkedtetek meg?
23: De ez annyira kiábrándító... Így hogy menjen bizalommal az ember egy kapcsolatba? Vagy miért akarjon a másikért megtenni dolgokat, ha a másik úgyis előbb utóbb eldobja? Ha épp hullámvölgy van, egy nő bármikor találhat mást, így hogy lehet normálisan társnak lenni?
24: Rossz hozzáállásnak tartod, hogy használni kell a nőket, miközben az exem használtatja magát? Ne haragudj, de te eddig hány évet öltél egy kapcsolatba egy nőért?
Annyira nem tudtam megadni, amire vágyott, hogy volt egy srác, akivel kavart és utána feljött hozzám pár cuccáért, aztán rám mászott újra. Meg egy másik srác után sírva hívott fel, hogy sajnál mindent és a sráccal milyen rossz volt.
Gerinces azért annyira nem volt, mert nekem is alakult egy lánnyal és próbált keresztbe tenni. Ami szintén érthetetlen, mivel már nem is szeretett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!