Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Több évig volt egy barátnőm. Szerelem volt, jól éreztük magunkat, aztán egy összeveszés után szakított. A kapcsolat alatt végig hangoztatta, hogy neki az érzelmek a fontosak és ez érezhető is volt. Szerette a szexet, de azért sokszor inkább ölelésekre vágyott és megkaptam párszor, hogy nekem sokkal fontosabb a szex és ez annyira nem jó.

Szóval, eljött a szakítás. Utána 1-2 hónapon belül már többen is megdugták tinderről. Ez nekem óriási csalódás volt ahhoz képest, amit előadott és szörnyen érzem magam, hogy igazából mégis a szex a fontos neki, csak hazudott vagy nem is tudom. Amíg én megkaptam, hogy ne mindig csak szexelni akarjak vele, jelenleg első randin olyanok ágyába is belefekszik, akik csak kicsit tetszenek neki. Gyakorlatilag rajtam kívül bárkiébe. A személyisége megváltozott, de a barátnőjétől tudom, hogy sokszor szomorú, sír és nem boldog.

Az én részemről meg összejött egy lány, de vele szörnyű volt a szex és rajta kívül még 2 volt képben, akik se belsőre, se külsőre nem voltak rendben, ezért őket hagytam. Emészt, hogy ő most így mindent megkap, amit tőlem rossznak tartott, én pedig annyira nem vagyok jó, hogy bármit is kapjak.

2021. nov. 14. 11:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

#9-es: Bűntudata lehet hogy van, de felnőtt és ő csinálja ezt magának.

Az egyházakat hagyjuk ki ebből, a térítés szerintem nem ide tartozik.

A családjával teljesen rendben a kapcsolata.

2021. nov. 14. 12:13
 12/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem valók voltatok egymáshoz, ezt értsd meg.

Mágse mondhatta azt hogy utál téged és hányingere van ha rád néz.

2021. nov. 14. 12:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ez van. Ilyen az első szerelem, ilyen az első szakítás. Az ember megváltozik utána. Azt, hogy milyen irányba, azért megpróbálhatja kontrolálni. Vagyis attól, hogy ő így elengedte magát, Te még magtarthatod a tartásod.

Eltellik pár év, kikopnak az emlékek, újakkal töltődik be a helyük. A rá emlékeztető tárgyak is fogyni fognak. Viszont, hogy az a "pár év múlva" milyen lesz, azt nagyban tudod befolyásolni.

Gyúrd ki magad, azt fald a csajokat, csak ne ejtsd át őket, lesznek így is szép számmal.

Vagy csak keress mást. Ennyi. Tovább kell lépni, és tovább is fogsz lépni.

2021. nov. 14. 12:16
 14/26 A kérdező kommentje:
Utálni valóban nem utál, mivel még találkozna velem. A szakítás oka az volt, hogy már nincsenek meg úgy az érzelmei. Át is beszéltük és állítása szerint társat keres, nem szexet.
2021. nov. 14. 12:17
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Keresztény értékrendű társkeresőt ajánlanám a barátnődnek.
2021. nov. 14. 12:20
 16/26 A kérdező kommentje:

13: Teljesen rendben van, amit írsz és egy részére még én is gondoltam. De, sajnos jelenleg nem olyanok az adottságaim, hogy könnyen kapjak szexet, mert a csajok simán találnak bárhol jobbat. Így marad az, ha átejtem őket. És sajnos, nem tudnám már őket úgy tisztelni és bízni bennük, hogy ezt ne tegyem meg. Az én kapcsolatom volt kb. a legpozitívabb a környezetemben. Minden, de tényleg minden ismerősömnél rosszabb példát láttam női (és természetesen) férfi oldalról. Tehát, én még így szerencsésnek éreztem magam. De, ezek után...

Plusz nem érzem azt, hogy képes lennék bárkivel újra összeszokni. Mivel nem vagyok olyan jó pasi, ezért szoknom kéne mások dolgait és rengeteget alkalmazkodnom. Ehhez az égvilágon semmi kedvem. (Itt most nem értelmes kompromisszumokra gondolok, hanem arra, hogy a kompromisszumokért kapok csak szexet és megbecsülést.)

2021. nov. 14. 12:21
 17/26 anonim ***** válasza:

# 16

Velem is így volt, aztán telltek az évek, jöttek az új lehetőségek, és helyrejött minden - van, ami kb. magától.

Őt meg hagyd, hogy megtalálja a maga útját.

(De am LOL, azért megnézném az exed fejét, ha felkeresnéd, és a szemébe mondanád, hogy egy keresztény társkeresésre van szüksége :D.)

2021. nov. 14. 12:31
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanez volt kérdező. Vicc az egész :D

A kapcsolatba folyton hangoztatta, hogy ő érzelem nélkül nem tud szexelni meg a szokásos klisék, gondolom tudod mire gondolok...

Aztán szakítás után pár hónappal írtunk pár sort amiben leírta, hogy tinderről vannak futó kalandjai. Ennyit a nagy női erényről.

Annyi különbség van, hogy ő a kapcsolat alatt viszont nagyon igényelte a szexet, minden nap minimum kétszer, háromszor.

Végül összejött az egyik régi még évekkel ezelőtti futókalandjával, akiről másfél évig csak azt hangiztatta, hogy nem kell aggódnom miatta :DDD

2021. nov. 14. 12:36
 19/26 anonim ***** válasza:

# 18

Az enyém egyetemet váltott, beköltözött koliba, majd közölte, h a szembe szobában lakik a futó kalandja, de, várjál, várjál: "Nem kell aggódnom miatta!" [Hát prsze, hogy nem! :D]

Neki is tuti, kersztény társkeresés kellett volna...

#13 és #17 voltam :D.

2021. nov. 14. 12:44
 20/26 A kérdező kommentje:

17: Nem hiszem, hogy ez a bizalom helyrejöhet valaha. Benn bíztam, másoknál (utólag kiderült mindig, okkal), ott motoszkált valami. Most már nem tudom egy nő szavát kapcsolatban komolyan venni. Úgyis előttük van 1000 lehetőség és bármikor leléphetnek köszönés nélkül. Így nekem nem megy.

A vallásos szövegnél én is kíváncsi lennék a reakciójára, főleg, hogy egyikünk sem vallásos! :D

18: Igen, ezek a klisék borzasztóak. Főleg úgy, hogy még a kapcsolatban volt olyan beszélgetés, ahol feldobtam, hogy esetleg majd jó pár év múlva, talán kipróbálhatjuk mással is, ha újdonságra vágyunk. Gondolok ez alatt 10-20 évet. És akkor is az mellett erősködött, hogy ő soha nem lenne képes lefeküdni mással, főleg nem érzelem nélkül. Konkrétan ezek a szavai is fájnak. Mert, még csak azt sem lehet mondani, hogy igen, ezek a srácok tepertek érte, megbecsülték volna vagy bármi.

Emiatt pedig már hűséges biztos, hogy soha nem leszek. Nem fogom kihagyni én sem a lehetőségeim, mert nekem férfiként azért korlátozottabbak.

Hú, itt is volt olyan, akivel szexelt és még réégről ismert. És ugyanúgy volt ez a szöveg, hogy csak barát... :D

19: Sajnálom. Úgy tűnik, ez női részről alap. :(

2021. nov. 14. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!