Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Több évig volt egy barátnőm. Szerelem volt, jól éreztük magunkat, aztán egy összeveszés után szakított. A kapcsolat alatt végig hangoztatta, hogy neki az érzelmek a fontosak és ez érezhető is volt. Szerette a szexet, de azért sokszor inkább ölelésekre vágyott és megkaptam párszor, hogy nekem sokkal fontosabb a szex és ez annyira nem jó.

Szóval, eljött a szakítás. Utána 1-2 hónapon belül már többen is megdugták tinderről. Ez nekem óriási csalódás volt ahhoz képest, amit előadott és szörnyen érzem magam, hogy igazából mégis a szex a fontos neki, csak hazudott vagy nem is tudom. Amíg én megkaptam, hogy ne mindig csak szexelni akarjak vele, jelenleg első randin olyanok ágyába is belefekszik, akik csak kicsit tetszenek neki. Gyakorlatilag rajtam kívül bárkiébe. A személyisége megváltozott, de a barátnőjétől tudom, hogy sokszor szomorú, sír és nem boldog.

Az én részemről meg összejött egy lány, de vele szörnyű volt a szex és rajta kívül még 2 volt képben, akik se belsőre, se külsőre nem voltak rendben, ezért őket hagytam. Emészt, hogy ő most így mindent megkap, amit tőlem rossznak tartott, én pedig annyira nem vagyok jó, hogy bármit is kapjak.

2021. nov. 14. 11:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Üdv a való világban.
2021. nov. 14. 12:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Oké, értem én, hogy ez a való világ, de most toljam én is azt, amit ezek a srácok? Szedjek magamra pár kiló izmot és hitegessem a csajokat, aztán csak pár menetre használjam őket?
2021. nov. 14. 12:03
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a barátnőnek valójában nem lehet önbizalma és önbecsülése sem sok.

Hány éves ez a barátnő? Te hány éves vagy?

Milyen munkát végez, mivel foglalkozik a hétköznapokban a hölgy? Munkahelyi kudarcokról beszámolt-e neked valaha? Milyen a munkatársaival és a főnökökkel a viszonya?

2021. nov. 14. 12:04
 4/26 A kérdező kommentje:
És ennyire nem lehet megbízni egy nőben sem? Csak, mert ő a "rendes lány" kategória volt és lenézte azt, amit most csinál.
2021. nov. 14. 12:04
 5/26 anonim ***** válasza:
91%
Ezt most tényleg mi döntsük el helyetted? Ez lenne az ideális?
2021. nov. 14. 12:05
 6/26 A kérdező kommentje:

"Ennek a barátnőnek valójában nem lehet önbizalma és önbecsülése sem sok."

Állítása szerint az önbizalma rendben van és én mindig dicsértem. A környezete is. Most viszont én is azt érzem, hogy ilyen téren valami nem okés nála.

Húszas években járunk mindketten.

A munkáját imádja, mindenkivel jól kijön.

7/26 anonim ***** válasza:
69%
Azt, hogy üdv a való világban úgy értettem, hogy igen, minden nő ilyen :D
 8/26 Noren1989 ***** válasza:
100%
Eltört, ennyi az egész.
2021. nov. 14. 12:06
 9/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha a barátnőjétől tudod, hogy szomorú és sír, akkor valamiért bűntudat gyötörheti. Nincs az rendben, hogy a férfiakat ennyire hajszolja.

ÉLETHIVATÁS megélése hiányozhat neki. Ezt pedig egyházi körökben szokták orvosolni (ÉLETHIVATÁS-ról beszélek, komolyabb célkitűzésekkel.)

Családi kapcsolatai rendben vannak a hölgynek? Szüleivel milyen a viszonya?

2021. nov. 14. 12:11
 10/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a játszmázós típus, de akkor én is beállok a sorba. Köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 14. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!