Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azt hiszi beleestem? Heteroszexuális vagyok, de van egy meleg barátom, aki sima barát, de most azt hiszem félreértett valamit. Mit kezdjek a helyzettel? úgy veszem észre finoman már nem fogja megérteni.
Én amatőr zenész vagyok és sok szerelmes dalt szoktam írni. Na ebből küldtem neki párat, de mondtam, hogy ezek ilyen kis demók, ő volt kíváncsi miket alkotok. Na, elküldtem pár nyálasabb számot, azóta pedig állandoan kényelmetlenűl érzem magam a társaságában, mert mindig közeledik és múltkor életem legundorítóbb élményét éltem át, mert leült mellém, elkezdett beszélni a szerelmes dalaimról, majd átkarolta a vállam, de olyan igazán nyomulósan, én pedig azonnal kitörtem és kiakadtam. Ez undorító volt! Azóta nem beszéltünk, illetve én nem írtam neki vissza, de ő írkáél, de nem bocsánatkérést, hanem nem érti mi a bajom....
Az van, hogy jó fej gyerek és tök jól eltudtunk beszélgetni és bulizni amikor még lehetett ( fuck covid!) de megváltozott, mióta megmutattam neki a szerzeményeimet és ez így nem mehet tovább. Most akkor jön a szokásos kérdés: Mit tegyek? :D
én 27 ő pedig 19.
Ez hülyeség :D
Nekem nagyon sok hetero haverom van, és meg szoktuk egymást ölelni, előfordult már átkarolás is, egyikünk sem akart semmit a másiktól.
Azért mert valaki meleg még nem biztos, hogy bejössz neki.
Szar barát vagy, sőt nem vagy barát, mi az hogy átkarol és rögtön undorítónak nevezed ?!
Jézusom, jobb is ha nem is maradsz a “barátja”
"A szerelmes dalokat pedig nem személy szerint neki szántad."
De ezt tudnia kéne, hisz ő kérte, hogy mutassak neki valamit... nem én mondtam, hogy tessék itt van egy dal neked, hanem kíváncsi volt a munkáimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!