Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy egy full heteronak gondolt pasival jöttetek össze?
Meg történt.Egyszer minden előzmény nélkül,megfogta a farkam.Aztán ment minden.Kiderült,hogy biszex.Helyes srác volt.Sose gondoltam volna.Döglöttek
a csajok utána.
Igen. Volt egy srác, akivel egy busszal jártunk munkába, nagyon bejött, de heteros megjelenésű volt, majd azt is megtudtam, van barátnője.
Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor megtaláltam Badoon...ráírtam, egy hét múlva pedig már az ágyamban folytattuk az ismerkedést.
Egy ismerőssel iszogattunk egyszer.
Hetero amúgy, abban az időben összeveszett a barátnőjével, kicsit sokat ittunk, majd azt mondta, milyen jó lenne ha lesz-pná valaki.
Annyira kanos, hogy neki aztán abban a pillanatban, mindegy, hogy ki, csak már unja a masztit.
Erre én elkezdtem verni a farkát, nem ellenkezett, majd tovább mentem és lepippantottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!