Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki próbálkozott már be heteronál? Mit reagált?
Sajna kis alkohol hatása mellett, rá hajtottam egy hetero srácra egy szorakozó helyen. Elég ideges lett a srác hogy mit képzelsz te mocskos b*zi.
Ki ráncigáltak 2 haverjával. A falhoz nyomtak hozzá. Meg pofozgattak, leköptek, meg rugdostak.
Annyira magamnál voltam, hogy rájöjjek hogy hülyeséget csináltam, de már késő. Egy életre tanultam belőle. Utána elhihetitek, leültem a fal tövébe is sirtam.
Azóta nem megyek oda senkihez amíg nem ad felém biztos jeleket.
19/F
#7 a mértéktartás szuper képesség.
Amúgy meg sajnálom ami veled történt.
Sajnos történnek ilyenek. Nagyon sajnálom ami veled történt.
Velem nem volt olyan, hogy be próbálkoztam de szerintem aki ismer egy kicsit az le veszi, hogy bi vagyok. Egyik volt osztálytársam szerintem selytette és folyton szivatott, emiatt egyszer pánikrohamom lett és szorongásom. Már másik suliba járok és szeretem az osztályom és a barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!