Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azt hiszi beleestem? Heteroszexuális vagyok, de van egy meleg barátom, aki sima barát, de most azt hiszem félreértett valamit. Mit kezdjek a helyzettel? úgy veszem észre finoman már nem fogja megérteni.
Én amatőr zenész vagyok és sok szerelmes dalt szoktam írni. Na ebből küldtem neki párat, de mondtam, hogy ezek ilyen kis demók, ő volt kíváncsi miket alkotok. Na, elküldtem pár nyálasabb számot, azóta pedig állandoan kényelmetlenűl érzem magam a társaságában, mert mindig közeledik és múltkor életem legundorítóbb élményét éltem át, mert leült mellém, elkezdett beszélni a szerelmes dalaimról, majd átkarolta a vállam, de olyan igazán nyomulósan, én pedig azonnal kitörtem és kiakadtam. Ez undorító volt! Azóta nem beszéltünk, illetve én nem írtam neki vissza, de ő írkáél, de nem bocsánatkérést, hanem nem érti mi a bajom....
Az van, hogy jó fej gyerek és tök jól eltudtunk beszélgetni és bulizni amikor még lehetett ( fuck covid!) de megváltozott, mióta megmutattam neki a szerzeményeimet és ez így nem mehet tovább. Most akkor jön a szokásos kérdés: Mit tegyek? :D
én 27 ő pedig 19.
Most komolyan? .... hogy lehetsz ilyen? .....
Honnan tudod hogy nem vagy meleg míg nem próbàltad.
Hagyad magad had tegye veled amit akar .... lehet utàna sose fognak érdekelni a nök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!