Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek zavaró, ha rgy nő csak így tud elélvezni szex közben?
Nagyon nehéz orgazmust elérnem szex közben, hüvelyi orgazmusom soha nem volt, de csiklóizgatással is nagyon ritka és nehéz az orgazmus számomra. Az a baj, hogy kicsit rosszul esik, hogy ilyen vagyok és úgymond nem is akarok bajlódni a dologgal legtöbbször, mert tudom hogy nagyon sok idő lesz vagy nem is sikerül. Az egyetlen módja, amennyire kitapasztaltam, ha a férfi csak a farka max feléig van bennem, kb a makkját mozgatja csak bennem. Ez valamiért jobb érzés és ha közben izgatom magam, talán összejöhet az orgazmus. A másik ami jó tud lenni, ha egyáltalán nem mozog a partnerem, csak bennem tartja a péniszét. Ezzel a 2 módszerrel+ csiklóizgatással tud sikerülni, de sok idő kell hozzá. Emiatt szorongok, mert tudom, hogy most miattam nem tudjuk kiélvezni a szexet rendesen.
Az lenne a kérdésem, hogy titeket mennyire zavarna, ha több percig ezt kéne csinálni a partneretekkel? Közben én nem tudok aktív se lenni, csak fekszem, izgatom magam csukott szemmel (így könnyebb csak az érzésre fókuszálnom). Nektek ez nagyon kiábrándító lenne vagy sokat elvenne az élvezetből? Mert nem tudjátok olyan ütemesen csinálni és én is passzív leszek ezekben a percekben.
Tényleg teljesen őszinte válaszokat szeretnék, nem udvariaskodást.
Engem nem zavar, ha a nő így szeretné, akkor így csinálnám neki, amig el nem élvez. Én úgyis minden szex végén elélvezek. A kölcsönösség a lényeg.
40f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!