Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban kivanom a szexet mint a ferjem?
Lehet hogy az anyagi gondok nyomasztják? A várható létfenntartás nehézsége komolyan foglalkoztathatja.
Esetleg munkahelyi gondok. Titokban megcsalhat, mint a 6-os hozzászólásomban írtam. Flörtölni a férfiak is tudnak.
Mivel nem vagyok ott és nem érzékelem a konkrét szituációt így tulajdonképpen passzolok.
Esetleg még a 116-123-as lelkisegély vonalat tudom ajánlani kérdező. Éjjel-nappal hívható ingyenes lelkisegély telefon. Lehet nekik online is írni.
Ha templomi esküvőtök volt, akkor a vallásos közegben kaphatok orvoslást még házaspáros ügyes-bajos gondok esetében egyházi személytől.
Polgári esküvőtök volt csak, anyakönyvvezető előtt? Jegyesoktatásra nem jártatok soha? (Mivel úgy tudom, hogy a jegyesoktatás mindössze csak 2 hónap szokott lenni, túl kevésnek tartom.)
A holtomiglan-holtodiglan kimondása úgy tapasztalom, nem örökre szól már a XXI. században. A "szerető" pedig lelkiismeretfurdalást okozhat idővel.
Én vékony, sportos lány vagyok, engem eddig az összes barátom napi többször is kívánt, konkrétan már idegesít sokszor, mert nekem a heti kb. 4 elég lenne. Szóval szerintem a heti 1-2 egy férfitól kevés, ott valami gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!