Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta Meghíztam jobban kívánom a szexet mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Korábbi 80kg-ről most 108 vagyok.
31N
2021. júl. 26. 12:29
2/15 anonim válasza:
Érdekes. Egyik kolléganőm is 66 kg volt, most 85-90 közt van. Ő is ezt mondta. Szép arcú, szóval hamarosan szétqrom.
3/15 anonim válasza:
kívánósabbnak érzed magadat
remélhetőleg egészséges vagy mind testileg mind önbizalom tekintetében :)
4/15 A kérdező kommentje:
3 egészséges vagyok, mivel utánajártam nem e hormonális gond okozza a hízást de nem.
2021. júl. 26. 12:42
5/15 anonim válasza:
108 kilósan nem vagy egészséges. Ez azért legyen tiszta.
6/15 A kérdező kommentje:
5 Biztosan jobban tudod, mint az orvosom.... 😀
2021. júl. 26. 12:44
7/15 anonim válasza:
Eközben néha én érzem magam húsosnak 190/92 mellett.
8/15 anonim válasza:
Érdekes. Idáig arra gondoltam, hogy a kor hozta, a közelgő változó kor, hogy megnőtt az étvágyam. De lehet nálam is a hízás a ludas...?
+10kg jött fel.
Pedig én azóta kifejezetten kevésbé tetszek magamnak.
9/15 anonim válasza:
Lehet még egészséges vagy, de ha nem fogysz le akkor nem sokáig lesz így...
10/15 anonim válasza:
5#Fogalmazzunk úgy, hogy egyelőre tünetmentes. Az elhízás hosszútávon kialakuló negatív hatásai pedig elkerülhetlenek kedves kérdező. Nekem nem kell hinned, de a jó öreg házidoki ezt meg fogja erősíteni. Már ha őszinte, és nem az a fajta, aki aztmondja hogy : Hej Juci de szép pirospozsgás vagy! Látom jó étvágyad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!