Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután meghiztatok, a pasitok ugyanúgy kivánt titeket, mint az elején?
Engem meg az zavar, hogy hogy lehet nőknek annyira alacsony önbecsülése, hogy olyan pasassal vannak, aki nem kívánja őket.
Azt mondanám, arra az ajtó, aztán összejönnék olyan férfival, aki imádja a testem és kíván.
Mert amikor a férfi nem hízik el, csak a nő, akkor van az. A nőnek kellene még a jó pasi, a pasinak a nő már nem. És tapasztalatból mondom, a nők durván képesek megalázkodni, csak maradj velük.
Nem minden nő azért hízik meg, mert elhanyagolja magát. Egyrészt, szülés után nem mindegyiknek zárul teljesen a terhesség ideje alatt szétnyilt hasfala. Van ugyan, akinek segít a sport, de nem mindenkinek, és nem egyformán.
Másrészt, az idő múlásával nagyon sokan mindenféle betegséget szednek össze, amire gyógyszert kell szedniük. Sok gyógyszer mellékhatása a testsúlynövekedés.
Én amúgy is a kicsit teltebb nőket szeretem. Az első és a második feleségem is ilyen. Már akkor ilyenek voltak, amikor megismertem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!