Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint én képtelen vagyok nyalástól elélvezni? Van olyan, hogy valaki nem képes erre, ugyanúgy, ahogy a hüvelyi orgazmusra sem képesek egyesek?
Akármilyen nyalógép, tapasztalt casanova nyalt is ki engem, nem tudtam egyiktől sem elélvezni közben. Pedig mind kitartó volt és mindegyik azt mondta, hogy eddig minden nő elment a nyalásuktól, és elég sok partnerük volt előttem, már csak az életkorukból kifolyólag is.
:(
Ha kellően fel vagy izgatva és kizárólag a nyelvével ér hozzád a partner, akkor nincs más választásod, mint abból a stimulációból gazdálkodni, amit ez a művelet ad.
Ez egy olyan tortúra, mint a pénisz nyalogatása.
Ugyanaz a szerv női megfelelője a csikló és pont ugyanúgy működik.
Ha nem adsz neki elegendő stimulációt, akkor a hüvely izmaiddal kell segítened az orgazmus felépülését. Ezt nem jó gépies módon, erőteljesen csinálni.
Teljesen fel kell izgatni mielőtt bárki is elkezdene nyalni.
Minél kevesebbszer kell hozzáérni és minél lágyabban.
Tehát a tökéletes ellentéte annak, amit sokan csinálnak.
Olyasmi állapotba kell kerülnöd, mint amikor első alkalommal ért a combodhoz egy férfi, amitől átázott a bugyid és remegtél. Nagyon fontos a felizgatás.
Szerintem ez csak úgy lehetséges, ha jó néhány napig békén hagyod a nemi szerved és semmilyen módon nem stimulálod.
#1: Igen, akkor mindig el tudok élvezni.
#2: Nagyon jó részletes válasz, köszönöm!
Zuhanyfejjel is kipróbálhatod, az egy kicsit hasonlít a nyalásra.
Ha így sikerül, akkor az is lehet, hogy a valódi szexnél, gátlás bármi miatt nem tudod teljesen elengedni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!