Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek szerint én képtelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint én képtelen vagyok nyalástól elélvezni? Van olyan, hogy valaki nem képes erre, ugyanúgy, ahogy a hüvelyi orgazmusra sem képesek egyesek?

Figyelt kérdés

Akármilyen nyalógép, tapasztalt casanova nyalt is ki engem, nem tudtam egyiktől sem elélvezni közben. Pedig mind kitartó volt és mindegyik azt mondta, hogy eddig minden nő elment a nyalásuktól, és elég sok partnerük volt előttem, már csak az életkorukból kifolyólag is.

:(

2020. okt. 2. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha van csiklós orgazmusod (amikor te magadat izgatod kívülről), akkor a nyalástól is el kell hogy tudj élvezni. Ha nem, akkor a partner csinálja nem megfelelően :)
2020. okt. 3. 00:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem élveztem el soha nyalástól.

Igaz az eddigi 11 éves szexuális életemben kB egy kezemen meg tudom számolni a hüvelyi orgazmusaimat sajnos. De csikló orgazmus az megy. De a nyalástól nem.

27/L

2020. okt. 3. 02:26
 13/14 anonim ***** válasza:
9%

12

Akkor a pasijaid neked sem voltak a helyzet magaslatán.

És igen, itt irta már valaki, az előre felizgatás nagyon fontos.

Voltam régebben egy 33é nővel, akinél 1:40 percig tartott minden amit játszottam vele, mire elélvezett. És még nem dugtunk effektive.

Nem ennyi ideig nyaltam, de többször volt egy két perces pihi, egyszer kb 5 perces cigiszünet.

Szanaszéjjel simogattam_nyaltam-ujjaztam.

Atomfinoman nem tempót növelve stb stb.

Bevallása szerint tudta magáról, hogy nehéz eset.

Szóval a nyalós-ujjazós nem elélvezés mindig a pasi hibája és pont.

Mint ahogy szexelés közbeni lelankadásnak meg a nő az oka. És ennyi.

Nem feltétlenül testi oka van. Elronthatja pl. valamivel az egész hangulatot a nő, egy mondás, vagy gesztus vagy bármi, ami kiábránditólag hat a pasira és akkor annyi.

Ugyanez van a lányoknál, ha a pasi nem tud kellően kedves hangulatot varázsolni, a lány nem kezd el elázni-felizgulni kellően.

2020. okt. 3. 07:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Én úgymond fordítva vagyok: csiklóorgazmus megy, de első sorban nyalástól vagy zuhanytól. Kézzel is el tudom érni, de nem is olyan jó meg tovább is tart.

Nyalás előtt esetleg fontos, hogy fel legyél izgulva mielőtt belekezd, simogatástól, pettingtől.

2021. jan. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!