Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután meghiztatok, a pasitok ugyanúgy kivánt titeket, mint az elején?
Mikor összejöttem a feleségemmel már akkor is molett volt. Ez a női tipus a gyengém. Most is az. Mikor csak lehetőség van rá dugunk, szeretkezünk, szexelünk. Ha csak egy laza orálra van lehetöség, azt is kihasználjuk. Nem tudom megunni!
42F nejem 45.
4# jól írja, egyesek azt gondoljak hogy már itt a pasi ő az enyem, már nem kell hódítani.
Akkor döbben ra mikor megcsalja ot , vagy ott hadja hogy inkább egyedül maradok.
Ezért jó, hogy sosem voltam egy nádszál. :D A BMI-m amúgy egészséges értéket vesz fel, de Instagram modell nem vagyok.
Az ismerkedésünk idején sem volt lapos hasam, most sincs.
Az elhízás női trükk. Ugyebár házasság után a pasi átemeli a nádszál-vékony újdonsült feleségét küszöbön ami könnyen is megy. Aztán, hogy kidobni nehezebb legyen, a nő maga is nehezebbé válik. :-))
Viccet félretéve a mai nyugati étrend nagyon haza tudja vágni a bélflórát, és ha a firmicutes bacik kerülnek túlsúlyba (a nőknél ez jellemzőbb), szinte lehetetlen lefogyni.
Le lehet fogyni. A boltban tudsz venni normális kajákat is, nem csak csipszet meg kólát.
Lehet futni vagy edzeni is, senki nem tiltja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!