Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghíztam, de a pasimnak így jobban tetszem: szerintetek mennyire gáz? (KÉPPEL)
Itt a link:
Másfél éve vagyunk együtt, azóta "sikeresen" fel is szedtem 15 kilót. Kimondottan vékony voltam korábban, de ez már nem látszik sajna. Az egyetlen pozitívum a jóval nagyobb cicim, ennek kezdetben még örültem is, de látjátok, most már azért rendesen hájasodok deréktájt is, nem is tudom, ez még úszógumi vagy már pocak... A seggemről és a combomról meg nem véletlenül nem teszek ki képet, képzelhetitek, ha még a derékhájaimat is vállalhatóbbnak tartom... Ami gond: a pasim mellett nem bírok fogyókúrázni, folyton elcsábulok, mert úgy imádja a husikáimat... Szerintetek objektíven nézve nagyon kövér vagyok már?
Nem vagy nagyon kövér, de nekem ez már sok.
Ha így haladsz (bár kort nem írtál), akkor rövid időn belül viszont már tényleg nagyon kövér leszel.
És a kilók utána sokkal nehezebben fognak lemenni, mint ahogy feljöttek.
Irigylem a pasidat, én is nagyon szeretem az ilyen formát.
Az exem is hasonló volt, viszont én vigyáztam a vonalaira, hogy ne essen át a ló tuloldalára, ne csapjon át egészségtelen életmódba.
Te is figyelj oda azért, mert innen már csak egy lépés a kóros elhízás amiből nagyon nehéz a visszaút.
Nem fogom elrejteni a véleményem, hanem megmondom az igazat: nekem nem tetszel.
De vannak olyanok, akiknek bejön ha egy csaj molett, a pasid például ilyen, szóval nincs gáz.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Tudom, hogy hájas vagyok, igazatok van... A csúcs eddig anyám volt azzal a beszólással, hogy "ennyi idősen már az lenne furcsa kislányom ha nem lennél kövér"...
Amúgy 30 éves vagyok, 165 centi és 58 kilóról híztam fel 73-ra.
Ja és mivel többen kérdezték: cicifotó nincs. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!