Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghíztam, de a pasimnak így jobban tetszem: szerintetek mennyire gáz? (KÉPPEL)
Itt a link:
Másfél éve vagyunk együtt, azóta "sikeresen" fel is szedtem 15 kilót. Kimondottan vékony voltam korábban, de ez már nem látszik sajna. Az egyetlen pozitívum a jóval nagyobb cicim, ennek kezdetben még örültem is, de látjátok, most már azért rendesen hájasodok deréktájt is, nem is tudom, ez még úszógumi vagy már pocak... A seggemről és a combomról meg nem véletlenül nem teszek ki képet, képzelhetitek, ha még a derékhájaimat is vállalhatóbbnak tartom... Ami gond: a pasim mellett nem bírok fogyókúrázni, folyton elcsábulok, mert úgy imádja a husikáimat... Szerintetek objektíven nézve nagyon kövér vagyok már?
nem megbántani akarlak csak őszinte leszek: diéta és konditerem. Nagyon sok ez a felesleg.
Én kb. ilyen súlyról indultam lefelé. Épp egyidősek vagyunk, ha most ne állítod meg a hízást, innentől csak rosszabb lesz. 20 évesen könnyű jól kinézni, 30 évesen már tenni is kell érte, mert rosszabb lesz.
30N
Hallgattassék meg a másik fél is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
7: A 165 centihez a 73 kg sok. Ehhez a magassághoz kb 60 kg ami egészséges.
30 felett pedig, mivel lassul az anyagcsere, már nagyon könnyen jönnek a kilók.
Nekem férfiként, kicsivel 30 felett nagyon komolyan kell már tennem azért, hogy ne jöjjenek fel a kilók.
Ha nem sportolnék heti 5 nap és azt enném, amit csak megkívánok, akkor már rég el lennék hízva.
12. a vézna meg a sportos nem épp ugyanaz. Nem fogyókúrázni kell, hanem edzeni, a nőknek is súllyal. Attól lesz ám olyan focilabda formájú és keménységű a fenék, hogy lehetetlen nem megkívánni. Nehezen hiszem el, hogy bármelyik férfinak vonzóbb egy enyhén molett nő plöttyedt (ez a hangsúlyos, mert ha nincs alatta izom, bizony plöttyedt lesz) feneke, mint egy csinosan izmos nő kerek és kőkemény feneke (nem, nem a női testépítőkre gondolok).
Szóval kedves Kérdező, irány a terem, kezdj guggolni, először súly nélkül, majd súllyal. Csodásan fogod magad érezni. :)
És más is írta már, 30 fölött már úgy szaladnak fel a kilók, hogy észre se veszed. Figyelj oda magadra, mert a plusz 15ből sajnos könnyen lesz plusz 30.
Szerintem ez szexi. Épp, hogy van rajtad egy kis husi, ami formát ad, egyáltalán nem vészes meg akármi.
Bár nem értem, a válaszokat, amikor így vagy akár kicsit husibban is néztem ki, bomlottak a pasik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!