Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mit tanacsoltok? Egyre jobban kivanom a rendszeres szexet, nokkel, nagyon jol este mar, de baratnom nincs jelenleg, a covid helyzetben nehez szerezni. Az onkielegitest unom. :D 35F
Majd ha rájössz mond el nekem is!
Tudom ajánlani a tindert, ha fotogén alkat vagy (én nem, szóval ez nem opció)
Vagy a kijárást, ismerkedést a való világban (nem akarok hazahozni semmit se, szívek ez se opció számomra)
Üdv a "klub"-ban, Kérdező!!😆 Sajna marad a rojtosra vert répa, esetleg keress egy masszőrt, aki "happy finish"-t is vállal.
Őszintén, nehéz helyzet. Hasonló cipőben vagyok, mint Te. Próbáltam ismerősi körben diszkréten szombat esti programra invitálni hölgyeket (filmezés, borozás stb.), de vagy nem volt nyitott vagy sose ért rá.. a Tinder nem az én világom. Rendesen "rápörögtem" a dologra én is, de miután Marok Marcsi sokszor "kéznél van", így "kézenfekvő" megoldást találtam. Plusz gyógyszert szedek, és ezt az izgága szexuális frusztráltságot is érezhetően lecsökkentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!