Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szekeres Cecília kérdése:
Baj e ha a szabad természetben jobban kivánom a szexet mint a lakásban?
Figyelt kérdés
22 éves nő vagyok, nem túl csinos, inkább csúnyácska.
Azért irom ezt nehogy 1000 levelet kapjak olyanoktol akik azt hiszik cicamica vagyok.
Szoval pl kirándulunk a pasimmal és nekem olyankor mindig az jut eszembe hogy elő kellene vennem a farkát és be kellene kapnom
2021. okt. 3. 06:56
2/8 anonim válasza:
Hát kapd be neki. Vagy akár nekem is. :)
3/8 anonim válasza:
Szia.
1. Nem vagy csúnya. Valakinek mindenki gyönyörű. :)
2. Hidd el, nekünk pasiknak ugyan ez jár a fejünkben. Hajrá.:)
4/8 anonim válasza:
Biztosan nem vagy csúnya :) A természetben szexelni, oda vissza kényeztetni egymást jó! Csináljátok :)
5/8 anonim válasza:
Ez nálami is így működik. Ez legyen a legnagyobb problémád az életben! Vagyis ezzel semmi baj nincs. 50F
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj! Bizonyára sokan irigylik a pasidat! Hajrá, csináld!
8/8 anonim válasza:
Jó az amit elképzelsz, de egy beszarival élsz együtt!
Vigyél plédet magaddal, és mondd hogy ledőlsz kicsit pihenni. Nem jár erre senki. Napozok kicsit pucéran. ha erre sem cumiztat me, cseréld le! Nem rá van szükséged!
A kereslet-kínálatnak itt is telje"sülnie" kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!