Melyik cicának van nyugodtabb termeszete, akit nem kell a függönyről leszedni?
Nekünk sziámi és házi cica keverékünk van szürke színű érdekes cica maradjunk annyiban:D nyavogni nem tud inkább ugat.
Nagyon játékos pedig már 3 éves !
De ugyan úgy játszik mint kis korában. Amikor pici volt rágta a vezetékeket aztán 2 hét múlva megunta abba hagyta. Nagyon ragaszkodó és nem rombol ha rá szólok hogy nem szabad leugrik az ágyról vagy alkalmanként a pultról. Személyiségtől is függ főleg házi cicáknál.
Én lakásba vagy egy brit cicát választanék vagy egy skót lógó fülűt.
3-as: téves! tacskómacskám is van, és ugyanúgy fel tud ugrani mindenhova. :)
ha fajtamacskában gondolkodsz, javaslom a kisebb mozgásigényűeket. Náluk talán kisebb az esély. És mindenféleképpen jó helyről hozd el, akkor nem fog a függönyön rohangálni.
barátnőmnek orosz kék cicája van, ő se rohangál a függönyön.
ha pedig mentett cicában gondolkodol, ott az idi gazdik, esetleg a velük foglalkozó emberek tudnak mondani valamit. volt házicicám is, több is a munchkin előtt. köztük egyedül 1 rohangált a függönyön. :D bár én jeleztem a menhely felé, hogy ha lehet, nyugodtabb természetű cicát szeretnék. ez az egy "kritériumom" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!