Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban kivanom a szexet mint a ferjem?
Figyelt kérdés
Neki a heti 1-2 boven eleg de en ugy erzem tobbet igenyelnek amiota szültem,probalom elmondani neki,jelzem de nem latok valtozast..o faradt s ne zavarjam2021. nov. 10. 13:41
2/15 anonim válasza:
Heti 1-2 kevés minden másnap kellene nekem
f28
3/15 anonim válasza:
A próbálom és a jelzem kevés. A férfiak a konkrét dolgokat értik.
5/15 anonim válasza:
Nem bántásból mondom, de mennyire változott meg a szülés óta az alakod? Lehet így most nem tetszel neki, csak nem meri mondani…mert egy egészséges férfinak nem heti 1 az igénye.
6/15 anonim válasza:
Mikor szültél? Mennyi ideje? Bent volt az apás szülésnél?
Családsegítő szolgálatos munkatársak is bizonyára tudnának segíteni ilyen és ehhez hasonló kommunikációs zavaron.
De előfordulhat az is, hogy titokban megcsal.
7/15 anonim válasza:
Mi napi 1-2-3 alkalommal csináljuk. Lehet néha neked kéne kezdeményezni?
8/15 anonim válasza:
Sokan mondják, hogy kezdeményezz, próbáld meg, de szerintem egy vibrátor lesz a megoldás hosszútávon.
Persze egy szerető is megoldás lehet, de kérdés ahhoz mit szól a párod...stb., stb.
9/15 anonim válasza:
Milyen szemetek a férfiak. Adsz neki egy gyermeket, feláldozok érte a tested, erre utána hozzád se nyúl.
10/15 anonim válasza:
Csak ugye itt nem erről van szó: "Neki a heti 1-2 boven eleg" ez bőven átlag, itt a hölgy ennél is többet akar, ami rendben, ki kell elégíteni, de nyilván a férfi vágyát is figyelembe kell venni, így a heti 1-2-n kívüli alkalomra marad a vibrátor vagy szerető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!