Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a jelenlegi párotoknak nagyobb a farka, mint az előzőnek? Élvezetesebb vele a szex?
Mit jelent az, hogy valaki “ügyetlen” a szexben? Én bevallom őszintén így anonim oldalon, hogy több mint 50 férfival voltam életemben, de olyan, hogy ügyetlen, nem létezik. Mindenki ugyanúgy szexel, az egyetlen különbség az orálnál van - ott tényleg van, aki jól csinálja és van, aki nagyon béna, vagy lusta csinálni. A másik tényező pedig a partnerek közötti vonzalmon, kémián alapszik, ha valakihez nagyon vonzódsz, jobbnak érzed vele a szexet, pedig pontosan ugyanazt csinálja ugyanolyan pózokban, mint bármelyik másik pasi. A technikában nincs igazán különbség, mindenki ugyanúgy ki-be húzogatja a farkát, ezen nem sok mindent lehet elbénázni…
Nekem amúgy fontos a méret, mindig nagy farokkal élveztem jobban a szexet. Ezért nem értem soha az ilyen válaszokat, hogy “kis farokkal is lehet jó, ha jobb a technikája”, milyen technikáról beszélünk? :D A ki-be húzogatásról? Azon mit lehet rosszul csinálni?
És nálad mekkora a nagy és kis farok?
Hát én azt tudom, hogy a kb. 18 cm hosszú, vastag farok nekem a legjobb. Igazán kicsi farkú pasival csak egyszer voltam, szegénynek olyan volt, mint egy ceruza, nekem teljesen élvezhetetlen volt, bár ő azóta már házas, szóval van nő, akinek az is elég(vagy lehet a pénzével kompenzálja:D).
Azt mondtam nekiz, hogy nem tudom elfogadni azt, hogy 20+ farokkal volt. Hogy akkorát csak a ribik meg a k$vak tudnak csak befogadni, biztos fehérmájú vagy, biztos megcsalnal stb. Volt, hogy kocsiban is szexelt vele, meg erdőben, meg utcán is szexeltek titokban. Meg küldött neki szexi képeket magáról. És a srác a szomszéd faluban lakott, tehát durván 5-6 km-re tőle. Nem tudtam elfogadni, hogy olyan közel lakik a srác is, meg közös baráti körük volt, szóval minden haveri osszejövetelnél talalkoztak volna.
Nekem ez túl sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!