Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szakitas utan hozzavagta a fejemhez hogy sz4r vagyok az agyban ezert felek hogy a jelenlegi partneremnel is sz4r leszek Hogyan tudom a felelmemet enyiheti? Plusz tudnatok nagyobb meretu gumit ajanlani? 😅 Lany vagyok de a sracnak eleg nagy😅
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 14:10
1/16 anonim válasza:
Gumit a srác veszi, ő tudja milyen kell.
A másik meg csak meg akart alázni.
2/16 A kérdező kommentje:
Egyutt tervezunk elmenni gumit venni es o eddig masculant hasznalt abbol volt eleg nagy viszont sajnos nalam abbol szakadt ki egy par igy nem tartom biztonsagosnak
2021. júl. 26. 14:13
3/16 anonim válasza:
Majd ő megveszi a gumit.. 🙄 te se lehetsz több 17 évesnél ezzel a felfogással..
4/16 A kérdező kommentje:
Azert nem vagyok tobb 17nel mert nem akarok olyan gumit hasznalni ami nalam nem valt be ?
2021. júl. 26. 14:24
5/16 anonim válasza:
ha szaraz vagy mint a sivatag, nyilvan kiszakad.
6/16 anonim válasza:
Lehet igazat mondott, lehet nem. Ki kell próbálni, ha nagyot élvez miattad akkor nem lehetsz annyira rossz.
7/16 anonim válasza:
Együtt menni gumit venni🤦♀️
Fú de gáz istenem
8/16 anonim válasza:
Ez a feeling:
-jó napot eladó néni! Ma szét fogja dugni ez a srác a puncim
9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom az embereknek miert gaz egyutt elmenni gumit venni
Nogyogyaszhoz is a sraccal megyek jo nyilvan nem fogja kozben a kezemet de na
2021. júl. 26. 14:52
10/16 anonim válasza:
Azért gáz mert olyan ahogy a #8 leírta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!