Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem szakitas utan hozzavagta a fejemhez hogy sz4r vagyok az agyban ezert felek hogy a jelenlegi partneremnel is sz4r leszek Hogyan tudom a felelmemet enyiheti? Plusz tudnatok nagyobb meretu gumit ajanlani? 😅 Lany vagyok de a sracnak eleg nagy😅
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 14:10
11/16 anonim válasza:
Úristen, itt csak szűz kisgyerekek vannak? Felnőtteknél nem gáz gumit venni se egyedül se együtt.
12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az elado pont leszarja kik dugnak es kik nem
2021. júl. 26. 16:20
13/16 anonim válasza:
Gázak ti vagyok prűd kommentelők.
14/16 anonim válasza:
Kérdező ne vedd magadra amit az exed mondott azért mondta mert fájdalmat akart okozni neked. Kérd meg a pasit hogy legyen veled őszinte és mondja el azt is ami nem tetszett neki. És tényleg akard meghajlgatni hogy mit mond ne sértődj meg rajta. Ha kedves veled akkor tud erről is úgy beszélni hogy ne legyen nagyon bántó.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sertodekeny tipus viszont exemtol is kertem hogy legyen oszinte es akkor azt mondta jo vagyok A mostani sraccal volt oral es ot is megkertem hogy legyen oszinte viszont o tul kedves ahhoz hogyy elmondja ha szr lennek
2021. júl. 26. 22:49
16/16 anonim válasza:
Nem túl kedves hanem nem volt vele baja. Ami ugye nem jelenti azt hogy tökéletes volt.
Úgy próbálj kérdezni hogy mitől lenne neki jóbb és ne azt kérd hogy bántson meg avval hogy mit rontasz el. Mikor ilyeneket kérdezel előtte legyél vele kedves ölelgesd meg csinálj olyanokat amitól jó neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!