Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, a jelenlegi párotoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, a jelenlegi párotoknak nagyobb a farka, mint az előzőnek? Élvezetesebb vele a szex?

Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 19:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%

Nyugi, már most szólok előre, hogy az ex-nek volt a nagyobb, de nem volt jó vele.

A mostaninak kicsi van, de isteni vele a szex.

Ez lesz a válaszok 99%-a.

Gyakorikamu:D

2021. nov. 9. 19:19
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Szánalmasak a GyK-s férfiak, hogy mást se tudnak csinálni, csak a farkukat méregetik. Amennyi időt fektetnek, az ehhez hasonló kérdések, és válaszok írásába, ahelyett inkább nőkkel kellene ismerkedniük. Dehát valószínű, ezért állnak még mindig vonalzóval a kezükben, nő nélkül, és fognak is még jó ideig.Tisztelet a kivételnek! 28/N
2021. nov. 9. 19:23
 3/18 anonim ***** válasza:
47%

Nekem nagyobb, mint kettőjüknek együttvéve.

18L

2021. nov. 9. 19:28
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Igen, nagyobb, és igen, jobb a szex. Exemnek 15 centi volt, páromnak 18 centi, vastagságra hasonló. De csak nem ettől a 3 centitől jobb, mert amúgy a 15 se rossz méret. Hanem exem gyorsan elsült, nem nyalt jól, egyszerűen gyengébb volt, és alacsonyabb volt a libidója. De a mostani párommal nagyon jól passzolunk, minden téren jobb a szex. (amit a #1es mond, abban van valami, valószínűleg az én teljesen szubjektív történetem is le lesz pontozva)
2021. nov. 9. 19:34
 5/18 anonim ***** válasza:
69%
Kit érdekel kié volt nagyobb? Az a lényeg ki hogy használja.
2021. nov. 9. 19:52
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Nagyobb igen, és a szex is jobb. Nem csak a méret miatt, hanem mert jobban kívánom őt, mint az exemet.
2021. nov. 9. 19:53
 7/18 anonim ***** válasza:
34%

Ez mindig igaz. Hogy az exeknek nagyobb volt.

Én kideritettem a volt párom exének a méretét. Kiderült, hogy 20+.

Szakítottam mert nem tudtam elviselni a tudatot, hogy benne volt egy akkora, megz, hogy mekkorákat elvezhetett alatta.

2021. nov. 9. 20:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Az igen. Ezért szakítani. 😲

És mit mondtál neki.

2021. nov. 9. 20:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Kb. egyforma. Volt már nagy méretű akivel jó volt, meg olyan nagy méretű is akivel meg nem. Meg volt olyan kisebb méretű akivel rossz volt, meg olyan is akivel jó. Nem ettől függ.
2021. nov. 9. 20:40
 10/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem, a mostaninak kisebb. De mivel sokkal erősebb a vonzódás köztünk, plusz az exemnek hiába volt nagyobb, önző volt és több szempontból ügyetlen, a mostanival sokkal jobban élvezem. régen én is azt hittem, számít a méret, de baromira nem. Nyilván bizonyos határok között.
2021. nov. 10. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!