Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim 2 éve elváltak,és nem olyan régóta anyámnak van egy átkozottul sármos jókèpű pasija,aki 31 éves és nagyon bejön nekem mint férfi.Úgy érzem ha szexuálisan közelednek felém,nem tudnék neki nemet mondani.Fojtsam el magamban ezt a vágyat? L/19
Figyelt kérdés
2021. nov. 9. 13:07
61/71 A kérdező kommentje:
#Igen,êrtem.Köszönöm,ez legalább hasznos válasz volt
2021. nov. 9. 15:16
62/71 A kérdező kommentje:
Máint a 60-asé volt hasznos.61_et nem minősíteni.Megtette ezt saját maga
2021. nov. 9. 15:18
63/71 A kérdező kommentje:
#59 volt hasznos.60 én vagyok.Sok már itt a szám,de aki akarja úgyis êrti.
2021. nov. 9. 15:21
65/71 A kérdező kommentje:
#65 39.
2021. nov. 9. 16:46
66/71 anonim válasza:
Kérdésre a válasz: igen, fojtsd el.
67/71 anonim válasza:
Drága kérdező dehogy kell elfojtanod a vágyadat! Minek is kellene,hiszen ki más érdemelné meg a boldogságot ezen a földön ha nem te. A vágyak azért vannak ott benned hogy mutassák neked a helyes irányt. Csak a szíved és a vágyaid után érdemes menni. Ne hagyd hogy bárki befolyásoljon,vagy letérítsen az útról amin járni szeretnél. Az életednek Te,csakisTe vagy a főszereplője,mindenki más csak statiszta az életed romantikus filmjében. Attól hogy a kvázi mostohaapáddal szeretnél lefeküdni még nem vagy rossz ember.Ha megtörténik a dolog akkor sem leszel az és nincs is joga senkinek ítélkeznie feletted mert te csak a szíved után mentél.Ha esetleg kiderülne az affér és emiatt édesanyád felakasztja magát a spájzban,vagy leönti magát egy kanna benzinnel és felgyújtja magát bánatában az se a te hibád lesz,az csak az ő saját döntése,amiért neked nem kell hogy lelkiismeretfurdalásod legyen. Szóval csak bátran, YOLO,merj végre élni kislány!
68/71 A kérdező kommentje:
#68 Ezt a monológot tömény szarkazmus,és irónia nélkül is ide vethetted volna.Ezzel sok időt,és energiát spórolhattál volna meg magadnak.Azért köszönöm,ez is egy vélemény volt .
2021. nov. 9. 17:19
69/71 anonim válasza:
A szarkazmus és az irónia éltet Kérdező. Egy ilyen b@szos kis csajkára meg mindig van energiám,nem kell vele spórolni.🍆
70/71 A kérdező kommentje:
#70 Javaslom azt az erôt meg energiát arra fordítsd,hogy az életben találj magadnak ilyen kis"baszós' barátnőt.Igy legalább a valóságban is érintkeznek nővel,nem csak virtuálisan írogarsz neki vulgárisan .
2021. nov. 9. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!