Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért kell a ferdítés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért kell a ferdítés?

Figyelt kérdés
Aki támogatót keres, akkor miért nem mondja kerek perec? Pl egyetemre járok, jól jönne egy pénzes pasi, aki segítgetne anyagilag. Nekünk pasiknak is egyszerűbb lenne, mint a süketelés….

2021. nov. 9. 00:40
 1/5 anonim válasza:
88%
Szerintem attól félnek, hogy akkor ott hagyják őket.
2021. nov. 9. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Bro' aki "támogatót" keres az általában elég nyíltan megmondja mit és mennyit akar havonta 😅

A golddiggerek persze nem mondják meg, de azok nem fix lére utaznak hanem megpróbálnak a szponzorokról minél több zsetont lehúzni (többes szám, mert könnyen lehet nem egyedül leszel a buliban fejőstehén a csajnál).

2021. nov. 9. 00:46
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem sokan arra játszanak, hogy ne tűnjön úgy, hogy a pénzért ismerkedik, mert jaj akkor lenézik vagy azonnal elküldik. De ha belegondolsz másképp is viselkedsz azzal a lánnyal, aki azt mondja pénz kell neki, mint azzal, aki nem mondja ezt, tegyük fel összejöttök és te elhalmozod dolgokkal meg esetleg zsebpénzt is kap. Máshogy fogsz hozzáállni, pedig végső soron mindkét esetben költesz rá. Meg aztán szerintem többet lehet kaszálni, ha barátnő vagy, mintha csak szexért kapsz havi x összeget. De passz, sosem volt ilyen kapcsolatom, csak látok ismerősöket ilyen kapcsolatokban és ott én azt vettem észre, hogy a pasik sokszor eleve nem is akarnak támogatók lenni, mert jaj ő nem fizet szexért meg neki ilyen nő nem kell (lol), de a barátnője érdekes mód 20-30 évvel fiatalabb csajszi, jó alakkal, kis butuska de az nem baj. A csaj márkás cuccokban, szőrmékben járkál, kap autót is a segge alá és a pasi luxusvillájában lakik (hatalmas kert, medence szauna stb minden van). Tehát vicces, hogy a pasik sokszor elutasítják az ilyen direkt ajánlatokat, de közben pontosan olyan barátnőt szereznek, aki ilyen kategóriájú csaj és még sokkal többet is költenek rá. Egyszerűen azért, mert ő barátnő.

De pl ott van exem is, ő volt az egyetlen nagyon vagyonos párom. Róla a megismerkedéskor pl ezt nem is tudtam, mert nem egészen úgy vázolta a dolgokat, ahogy vannak és engem meg annyira nem izgatott. Aztán pár hét után kiderült, hogy mekkora is a vagyona és kb fel se bírtam fogni hogy létezik ennyi pénz:D na mindegy a lényeg az, hogy ő nagyon szívesen költött rám a kapcsolatunk alatt, pedig sose kértem, sőt nekem sokáig kellemetlen is volt, nehezen szoktam meg, de ő mondta is többször, hogy jaj ilyen pénzéhes buta nők őt nem érdeklik, meg soha nem fizetne szexért stb. A mostani párja 15 évvel fiatalabb kislány, aki viszont elvár tőle bizonyos dolgokat, pl hallottam hogy már kért egy kocsit, szigorúan a saját nevére íratva (nem elég neki a használat:D). Elvileg kiakadt, mikor megtudta hogy a családjukban szokás házassági vagyonjogi szerződést kötni. A csaj hónspokig hisztizett, hogy mit képzel az exem, mi lesz vele ha szakítanak, neki nem lesz semmije akkor :DDD. A lényege ennek a sztorinak, hogy ő is olyan pasi, aki ha barátnőről van szó, akkor lehet pénzéhes a csaj, fel se tűnik neki igazából, megad neki mindent. De ha egy nő azt mondaná neki hogy járjanak össze támogatásért vagy sugar kapcsolat legyen, na akkor elhajtaná azonnal. Ezt biztosan tudom. De gyakorlatilag mint látható nincs különbség ezek között a nők között, csak az, hogy az egyik nyílt lapokkal játszik, a másik meg nem. Az esetek többségében pedig az utóbbi típus jár jobban. Gondolom ez az oka annak, hogy sok nő kétszínű.

2021. nov. 9. 01:05
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Az a gond sok pasi teljesen összekever mindent. Én például megyek a pénzre igen. Nem azért, mert rá szorulok hanem azért, mert nem akarom, hogy lehúzzanak. Sose vártam el millios fizetéseket, luxukocsit egy pasinál, de tekintve, hogy én komolyan alapoznám a jövőmet egy férfival nem tudok mit kezdeni olyannal akinek büdös a munka, minimálbért keres vagy egy trabanttal járja az országot. Ettől még nem tekintem alsóbbrendűnek vagy bármi szimplán nem lennék vele. Nyilván te itt a gold diggerekre gondolsz. Általában ha egy férfi szegény nőt fog ki akkor a nők vérszemet kapnak a pénzre. Viszont a támogatói kapcsolat magyarán sugarbaby/daddy felállás nem az átlag embereknek való. Átlagos nők se mennek annak. Azoknak többet kell tudnia a szexnél
2021. nov. 9. 02:19
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
#4: Mint aki sok ilyen pasit ismer, elárulhatom neked, hogy bizony azoknak a nőknek semmit nem kell felmutatni, csak a 'fullos' külsőt. Mivel csak szexre vannak meg max haveroknak mutogatják őket. Nem hogy átlagos, átlag alatti nők mennek ilyennek. A legtöbb körmös fodrász vagy pillás. Gyakorlatilag 3 értelmes mondatot se bírnak kinyögni, de nem is ezért tartják őket.
2021. nov. 9. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!