Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a portfólió...

Mi a véleményetek a portfólió nevű oldalról?

Figyelt kérdés
Szerintem egy ferdítő fos propaganda oldal. És tele van riogatós kamu hírekkel. Már tavaly nagyon irritalt de most telt be a pohár

2021. júl. 11. 17:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%

Milyen álhírt láttál? Főleg gazdasági elemzések vannak benne, én nem szoktam csalódni benne.

A múltkori kripto analízisük kicsit gyenge volt, az igaz, de a kripto kemény dió, így nem lehet minden tökéletes.

2021. júl. 11. 17:26
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
balos oldal... ehhez mérten kell inkább több mint kevesebb kritikával kezelni.
2021. júl. 11. 17:26
 3/18 anonim ***** válasza:
26%
Baloldali ellenzéki propagandamédium
2021. júl. 11. 17:27
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Mutatok az itt balosozó retardoknak egy hiteles oldalt:

Ettől nagyobb baromságot rég látam:

[link]

2021. júl. 11. 17:37
 5/18 A kérdező kommentje:

Most konkrétan az hogy Szlovénia szigorít a beutazashoz. Azt hozta le hogy csak oltott emberek mehetnek át még átutazáshoz is. Meg ezt a védettségi igazolvány fogalmát használta egyfolytában.

Közben a szlovén oldal szerint teszttel is lehet menni mint máshova. Itt telt be a pohár. Már régóta figyelem de ez már több a soknál

2021. júl. 11. 17:37
 6/18 anonim ***** válasza:
11%

négyes tévedsz!

a balos oldalak hazudnak, aztán megvádolják ugyanezzel a jobboldalt is. így próbálnak hiteleteleníteni, olcsó trükk

2021. júl. 11. 17:41
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

5ös, szerintem ezt hogy ki mehet azt teszt nélkül értette. Hogy aki be van oltva, annak nem kell teszt.

Én jobboldaliként szeretem a portfóliót mert próbál szakmaian fogalmazni.

2021. júl. 11. 17:41
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
A fideszeseknek minden balos oldal, ami nem azt mondja, mint a fideszpropaganda.
2021. júl. 11. 17:43
 9/18 A kérdező kommentje:

Hetes ezt pont a szlovén oldalak írják.

A drága portfólió azt írta csak védettségi igazolvánnyal (ezzel a kifejezéssel) és csak az oltás jó. És atutazni se lehet. Nevetséges hogy van ilyenhez képük

2021. júl. 11. 17:44
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Nyolcas, mert azok is, csak nem szeretik ezt hallani, mert ők annyire sem becsületesek hogy legalább bevallanák hova is hűznak, így inkább behazudják magukat függetlennek.

Persze ez utóbbiban van igazság, például a tisztességtől meg a valóságtól tényleg függetlenek :DD

2021. júl. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!