Mi a véleményetek a portfólió nevű oldalról?
Milyen álhírt láttál? Főleg gazdasági elemzések vannak benne, én nem szoktam csalódni benne.
A múltkori kripto analízisük kicsit gyenge volt, az igaz, de a kripto kemény dió, így nem lehet minden tökéletes.
Most konkrétan az hogy Szlovénia szigorít a beutazashoz. Azt hozta le hogy csak oltott emberek mehetnek át még átutazáshoz is. Meg ezt a védettségi igazolvány fogalmát használta egyfolytában.
Közben a szlovén oldal szerint teszttel is lehet menni mint máshova. Itt telt be a pohár. Már régóta figyelem de ez már több a soknál
négyes tévedsz!
a balos oldalak hazudnak, aztán megvádolják ugyanezzel a jobboldalt is. így próbálnak hiteleteleníteni, olcsó trükk
5ös, szerintem ezt hogy ki mehet azt teszt nélkül értette. Hogy aki be van oltva, annak nem kell teszt.
Én jobboldaliként szeretem a portfóliót mert próbál szakmaian fogalmazni.
Hetes ezt pont a szlovén oldalak írják.
A drága portfólió azt írta csak védettségi igazolvánnyal (ezzel a kifejezéssel) és csak az oltás jó. És atutazni se lehet. Nevetséges hogy van ilyenhez képük
Nyolcas, mert azok is, csak nem szeretik ezt hallani, mert ők annyire sem becsületesek hogy legalább bevallanák hova is hűznak, így inkább behazudják magukat függetlennek.
Persze ez utóbbiban van igazság, például a tisztességtől meg a valóságtól tényleg függetlenek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!