Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Veletek volt már olyan, hogy viszonylag hosszú szexmentes időszak után végre találtok egy csajszit, aki hazavisztek, de miután megtörtént az aktus, rájöttetek, hogy nem jön be az arca és már nem is találjátok vonzónak?
Figyelt kérdés
Velem már egy tucatszor megtörtént. 25/f2021. nov. 7. 20:15
11/12 A kérdező kommentje:
A jelek szerint én a saját hormonjaimtól is be tudok rúgni xd
2021. nov. 7. 23:01
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sosem borult el annyira az agyam a kangörcstől, hogy olyan csajokat dugjak meg, akik utána már nem is jönnek be. Maximum komolyat nem tudok elképzelni vele, de külsőleg akkor is bejön továbbra is, nem hiába állt fel. Durva lenne, ha olyan nőkre is felállna, akiket amúgy nem tartok vonzónak csak rajtam van a hoppáré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!