Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen brutális szextörténetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen brutális szextörténeteket tudtok, amik valóban megtörténtek?

Figyelt kérdés
Nem kell véresnek lenniük, inkább csak extrém dolgokra gondolok.
2021. aug. 16. 02:09
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És nem is erőszakra gondolok, inkább olyan esetekre, amit mindkét személy élvezett.
2021. aug. 16. 02:11
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Jó esetben minden szexuális együttlétet élvezi mindkét fél…
2021. aug. 16. 02:15
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom ez brutális e. Egy házi buliban már a vége fele egy filmezés volt. Az akkori kiszemeltemmel úgy szexeltünk a pléd alatt h közben még 3 másik pasi is feküdt a kihúzható kanapén. Velük nem volt semmi. Nem vették észre. Később mentem pár swinger házi buliba.
2021. aug. 16. 02:18
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Kapcsolatban voltam egy nővel és az volt a fetish-e hogy vadul, durván és alázatosan bánjak vele. Ez tartott 5 évig, ilyen fajta együttlét nem való komoly párkapcsolatban mert felemészti.
2021. aug. 16. 05:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tisza melletti kempingben 4 személyes (vaságyas) sátorban voltunk a barátnőmmel és a barátommal. Nappal volt, kint szakadt az eső. A barátom az ágyán ülve olvasgatott, mikor a barátnőm odajött hozzám és "meglovagolt".A barátom elvileg le sem vette a szemét az újságjáról ...
2021. aug. 16. 07:17
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Kakis popsilyuk tisztára nyalása.
2021. aug. 16. 08:03
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Én egy olyan történetet hallottam, hogy egy ipse keresett valakit, kiabált a kapuban, de nem jött ki senki. Nyitva volt a kapu, meg zajt is hallott bentről ezért bement, valami pajtaféleségbe benézve azt látta hogy akit keresett, éppen egy tyúkot tesz magáévá..

Nem vette észre hogy van ott valaki annyira elvolt foglalva tyúkkal, úgy hogy inkább jobbnak látta ha szó nélkül eljön.

2021. aug. 16. 09:11
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Németben dolgozók, kuplerajban van mindenféle nő. Kutyával dugatta magát aminek az ára 50 € volt. Sokan nézték én nem. Német pasik Németjuhász kutyát dugtak vagy 5-en és más helyen. Volt egy nő Pesten kb 10 éve aki találkozott az utcán egyedül sétáló férfivel megszólította és el hívta dugni. Volt hogy 10-15 férfi is meg volt neki egy nap.
2021. aug. 16. 09:20
 9/15 anonim ***** válasza:
60%
8: uristen 5 dugtak egy kutyát??????? Atya ég
2021. aug. 16. 10:37
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Igen, állatok az emberek csak nem tudjuk róluk. Elítélik a tettet de ők maguk akik ezt teszik. Nekem eszembe se jutna ilyet csinálni. Sok nő van aki nyalatja magát a kutyájával vagy szexel vele.

#8 voltam.

2021. aug. 16. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!